Nyt

Sidste år berettede flere medier, at en 23-årig mand netop var blevet idømt 5 års fængsel for et ni timer langt overgreb mod en kvinde i en lejlighed i København. Østre Landsret skærpede straffen til 5 år og 6 måneder (27. november 2020), og uvist af hvilken årsag har navnet ikke været fremme i medierne. Det er tale om irakiske Mohsen Ali Soghir, der på flere sociale medier går under navnet ‘muslimboymohsen’. At dømme efter hans Facebook-profil, så går han meget op i shia-Islam, og har tilknytning til Imam Ali-moskéen på Vibevej.

Mohsen Ali Soghir fik dansk indfødsret i 2017. “Socialdemokratiet, Venstre, Enhedslisten, Liberal Alliance, Alternativet, Radikale Venstre, SF og Konservative stemte for lovforslaget.”, jf. FT.dk. Detaljer om sagen på BT.dk (Ritzau) – Voldsom sag om voldtægt koster ung mand fem års fængsel (19. august 2020).

Adskillige brændemærker fra en tændt cigaret. Slag mod hovedet, spark mod kroppen og halsgreb. Trusler, fire-seks voldtægter og tvungen oralsex. Listen over uhyrligheder er lang i det anklageskrift, som har dannet grundlag for en retssag mod en 23-årig mand.

Ifølge tiltalen udsatte han en kvinde for adskillige overgreb gennem ni timer en søndag i november sidste år i en lejlighed i København. … Således skal den 23-årige på et tidspunkt have truet kvinden med, at han ville fortælle hendes kæreste om deres affære, hvis ikke hun på hans kommando hævede 10.000 kroner i en hæveautomat.

Ud over de fysiske ydmygelser var manden tiltalt for at have tvunget offeret til at bekræfte, at hun var hans ‘kælling’ og ’slave’.”

ANNONSE