Kopierede/fra hoften

Samuel Patys brutale død får ringvirkninger

Uwe er tiltalt for at vise et afhugget hoved – nu i Frankrig. Kim Møller er tiltalt for at have vist en slagtet kvinde i en kirke i Nice. Danskere er altså ikke involveret længere. Da jeg også er omtalt flere gange i videoen, skal jeg tilføje et par bemærkninger. Da jeg i forgårs fik mit IT tilbage fra politiet – efter 644 dage – var der intet af det, der virkede. Det er omkring 30 000 kroner at betale af folkepensionen. Om selve posten om Maren og Louisa den 19 december 2018, som jeg skal i retten for om tre måneder, blot dette:

Jeg vidste godt, jeg sad med noget barsk, og jeg måtte tage et døgns tilløb til at se den med lyden skruet ned. Da jeg havde set den glemte jeg at slette den fra harddisken, så rystet var jeg. På Bellahøj 8 maj 2019sagde jeg til politiet: “I finder intet ulovligt på alle mine diske udover den video.” “Den er vi slet ikke ude efter,” sagde politiet.

I mellemtiden er den pludselig blevet så ulovlig, at den pc er konfiskeret af politiet. I selve posten fra december 2018 linkede jeg gennem to andre sider før folk ville komme til selve videoen, men jeg var nødt til at kunne drive sandhedsbevis for hvad der var sket, for det stod i alle udenlandske aviser men ikke i nogen danske. Det var virkelig ikke af sensationslyst. Jeg husker, jeg sendte posten til Hans Rustad dagen efter, og hans ord var: “Det er en god løsning.” Det troede jeg også. At blive tiltalt for den et halvt år efter, var givetvis som at blive slået ned bagfra.

ANNONSE
ANNONSE