Nyt

Helt klassisk 2021-dialog i en af Facebooks mange bygrupper. En kvinde fortæller, at hun har fået frastjålet hendes pung af ‘to mænd af anden etnisk baggrund’, og skriver et advarende lille opslag i Middelfart-gruppen. Den slags huer dog ikke en tidligere gymnasielærer, der mener signalementet er unødvendig. Når først du er rød er skaden sket.

Emma: Hej alle Kl ca 15:00 i dag, blev jeg udsat for trickstyveri ude foran fakta. Jeg kom gående, på vej til min bil, imens jeg snakkede i telefon hvor jeg så bliver mødt og spurgt af to mænd af anden etnisk baggrund om de kan låne en lighter. Jeg tænker ikke videre over det og indser først senere da jeg er ankommet til Fredericia, at min pung er forsvundet. Husk at vær opmærksomme og pas på jeres ting

Joern: Hvor er jeg træt af den vedføjelse ‘af anden etnisk herkomst’. Det er bestemt heller ikke alle danske unge, der er engle.

Joern: Lærke… det har jeg oplevet i Tyrkiet. Og der var ikke nogen mørklødede omkring. Forbrydere findes i alle kulturer.

Joern: Kan du virkeligt se om folk er danskere ?

ANNONSE