Nyt

Busterminalen, Toldbodgade, Svendborg; Foto: Maps

Svendborg er en skøn by, men der bliver færre af os og flere af dem, alt imens politikerne problematisererer ‘dem og os’-tænkningen. Fremtiden er mere af det samme. En efterlysning sakset fra fra Politi.dk – Fyns Politi efterlyser vidner til et røveri i Svendborg.

“Ung mand blev tildelt flere sag i ansigtet og herefter frarøvet sin telefon og pung ved busterminalen i Svendborg i går aftes. Hjælp os med at finde gerningsmændene.

Den 12. november i tidsrummet mellem ca. kl. 2315 og kl. 2330 på Toldbodvej i Svendborg ved busterminalen ca. ved hjørnet Toldbodvej/Jessens Mole blev en 25-årig mand antastet af fire unge mænd, der bad ham om udlevere mobiltelefon, pung og værdier, hvilket han ikke ville. Gerningsmændene tildelte forurettede flere slag i ansigtet og væltede ham omkuld, hvorefter de tog hans mobiltelefon, cigaretter og hans pung indeholdende diverse kort og et mindre kontantbeløb.

Forurettede har beskrevet den ene af de fire personer som værende; mand, ca. 20 år, 190cm høj, mørk i huden, talte dansk med arabisk accent, mørkt hår kortklippet i siderne og længere for oven, iført hvid hættetrøje. De tre øvrige personer beskrives alle som værende mørke i huden, iført mørkt tøj og talende dansk med accent.”

ANNONSE