Nyt

Karsholtevej 14, Dianalund; Foto: Maps

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser to mænd på 25-30 år, den ene ‘ikke-etnisk dansker af udseende’, den anden talte ‘talte dansk med accent’. Dianalund, en lille stationsby på det sydvestlige Sjælland, en onsdag aften i januar. Set hos Lokalavisen – To mænd i brutal vold mod 13-årig pige: Mor og datter overfaldet og plyndret på åben gade.

“En mor og hendes 13-årige datter er blevetudsat for røveri på åben gade, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mor og datter gik onsdag aften fra Dianalund Station ad Karsholtevej og Kildemosevej. To mænd fulgte efter dem, og ud fra nr. 14 blev de antastet af mændene, som truede dem og ville have en taske, de bar på.

Gerningsmændene gav den 13-årige pige et knæ i maven, og herefter fik de udleveret tasken, hvori der var en MacBook, en iPhone XS, briller og en pung med personlige papirer.”

 

 

ANNONSE