Nyt

De danske medier har efterhånden opbygget et hel korps af kvinder med indvandrerbaggrund, og hovedparten har mærket på egen krop, hvad social kontrol betyder i praksis. De siger meget fornuftigt, men er omvendt meget opmærksom på ikke at blive associeret med den værdipolitiske højrefløj. Selvfølgelig gik der selvsving i det, men Geeti Amiris reaktion, da hun venlig blev berørt af Marie Krarup under en tv-debat må være det foreløbige lavpunkt.

Vil man som indvandrer eller efterkommer noget kritisk om indvandrerkulturer, så må man som udgangspunkt tage rituel afstand fra folk der mener det samme på højrefløjen. Det lykkedes kurdiskfødte Sosun Sendi at bryde ud, og skabe sit eget liv, men prisen var høj. Eksempelvis kritiseres hun for nedenstående opdatering af danske kvinder, der mener hun er for præget af egne oplevelser. “Sosun se det store billede!”, som en Louise pointerer.

“Jeg er en af dem, der er _meget_ tilfreds med, at der er begrænsninger på, hvor mange mænd med anden etnisk baggrund, man lukker ind på et diskotek. Og det har ikke noget at gøre med, at alle mænd med anden etnisk baggrund opfører sig som dyr, men at i 9 ud af 10 tilfælde, så er det et faktum, at de har meget tilfælles med dyr.

Siden jeg var 16 har jeg dyrket nattelivet, og jeg er endnu ikke stødt på mænd med anden etnisk baggrund, der ikke har været nogle røvhuller. Enten ved at vedkommende har gramset på mig med sine ulækre fingre – eller åndet mig i nakken og forsøgt at skræmme mig, ved at fortælle mig, hvor godt han ‘kender’ min far/onkel/bror/fætter, og at han personligt nok skal sørge for at breife min familie om, hvad deres datter foretager sig om natten, hvis ikke jeg gør som han ønsker. Social kontrol når det er klammest.

Faktisk har jeg oplevet så grumme forhold, at jeg bevidst ‘researcher’ mig frem til, hvor mange indvandrere der befinder sig på X og Y-natklub, inden jeg beslutter mig for, om det er noget, jeg har lyst til at deltage i. Og nej – aldrig har jeg oplevet noget der bare ‘nærmer’ sig ovenstående fra hvide mænd.

Så til dem, der mener, at ‘farven’ er underordnet, og at ‘voldtægt’ ikke har nogen farve. Stop dig selv. Selvfølelig har den en farve.

Selvfølelig har den en historie. Selvfølelig har den en årsag. Og selvfølelig skal den stoppes. Så længe, at I bliver ved med at benægte, at der er en grundlæggende forskel i det kvindesyn mellem en hvid og brun mand, så svigter I stort.” (Sosun Sendi på Facebook, 18. januar 2016

ANNONSE

2 svar til “Kurdiskfødte Sosun Sendi: I nattelivet er alle mænd med anden etnisk baggrund ‘nogle røvhuller’”

 1. KnudMadsen siger:

  Sikke da en fornuftig kone. Det er jo bemærkelsesværdigt, at en kvinde fra segmentet kan komme med en sådan beskrivelse af forholdene, når samtidig danske feminister gør alt for at holde hænderne over røvhullerne og deres utilbørlige opførsel. Faktisk er danske, politisk korrekte kællinger med til at undergrave og mistænkeliggøre de brune kvinders kamp for at få tålelige forhold
  Jeg FATTER ikke feministernes vanvittige kamp for sharias indførsel i Dummark.

 2. Per T siger:

  På mange måder en interessant udvikling: Vi har nu i årevis haft massiv overrepræsentation af MENAP indvandrere i stort set alle berigelses og voldskriminelle kategorier uden det har givet anledning til det store ramaskrig. Unge mænd har blot fået at vide “de var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt” når en bilfuld Gjelleruparabere angreb ham midt om natten og den danske handelsskoleelev der blev stukket ihjel af et “tæskehold” var nok selv ude om det.

  Nu kommer det så frem at selvsamme MENAP indvandrere tager kvinderne på bryst og balder (noget der hverken er dødeligt eller giver varige men) og så skal jeg sgu sørge for der bliver åbnet op!

  Det moderne vestlige velfærdssamfund har sin egen rangorden efter hvem det “er mest synd for”. Hvide etnisk danske mænd og drenge ligger i bunden men kvinderne rangerer ret højt. Specielt hvis de er enlige mødre….og det ser ud til MENAP mændende ligger længere nede på skalaen.

  Måske MENAP indvandrerenes Waterloo?