Nyt

(Birkedalsvej, Viby J; Foto: Maps)

Da jeg mandag ved middagstid bloggede om overfaldet på en 79-årig kvinde ved Tivoli Friheden i Århus, overvejede jeg at flette en bemærkning ind om, at det var tæt på min 70-årige mor. Det viser sig, at mens jeg bloggede historien blev en 92-årig kvinde med rollator røvet i Viby, og her er vi i hendes nærområde. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 8. juni 2021 – Ældre kvinde fik frarøvet taske.

“En 92-årig kvinde blev mandag omkring kl. 12.30 udsat for røveri, da hun gik rundt med sin rollator på en sti ved Birkedalsvej i Viby.

Mens den 92-årige gik på stien, kom en mand løbende bagfra, og han tog fat i remmen på den taske, som hang på håndtaget af rollatoren. Rykket i tasken var så hårdt, at rollatoren blev revet fremad, og kvinden væltede ned på siden. Hun nåede kun lige at se en mand i mørkt tøj løbe med tasken.

… Kvindens taske og pung blev fundet i et buskads tæt på gerningsstedet, men de par hundrede kroner, der havde været i pungen, var væk.

Flere vidner havde kort inden røveriet set to mistænkelige unge mænd stå ved stisystemet, og de to vil politiet meget gerne finde frem til.

Vidnerne har givet følgende signalement af mændene:

A. Mand, mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 160-170 cm høj. Kraftig af bygning. Iført mørkt tøj.

B. Mand, 160-170 cm høj. Almindelig kropsbygning. Iført mørkt tøj.”

“Østjyllands Politi undersøger sagen og efterforsker blandt andet, om sagen kan hænge sammen med en lignende episode fra Fredensvang Runddel i Viby søndag den 30. maj. Her prøvede to unge mænd ligeledes at fravriste en taske fra en ældre kvinde. Hun blev også væltet omkuld af forsøget.”(TV2 Østjylland, 8. juni 2021)

ANNONSE