Nyt

Min gamle bolig på Trillegårdsvej, inkl. den farlige bagindgang; Foto: Maps)

Jeg fik også hurtigt en overdosis multikultur, da jeg boede i Trillegården i starten af 00’erne. Det er ‘ikke ok, at at de slår andre ned på den måde’, fortæller den 29-årige Danny Jensen til Århus Stiftstidende, men hvis ikke en vejmand fra Horsens kan mobilisere mere vrede, så forbliver danskerne nemme ofre for tilvandrede (læs: muslimer). En historie fra Stiften.dk – Vejmand overfaldet, da han saltede i Trillegården: – Jeg er dybt rystet.

“- Vi var to på arbejde og min kollega kørte maskinen, mens jeg håndsaltede stierne. Jeg havde lige stillet min trillebør fra mig mellem to biler og strøede salt med hånden på stien, da jeg kl. 6.55 hørte en stemme på det, jeg vil kalde ‘etnisk dansk’, der spurgte: ‘har du nogen penge?’

Danny Jensen, der stammer fra Horsens, vendte sig lidt forundret om og nåede lige at registrere to unge mænd, men blev øjeblikkelig mødt af tre-fire knytnæveslag direkte i ansigtet, så han faldt på stien.

Derefter sparkede de mig tre gange i maven, inden jeg fik vristet min tegnebog op af lommen og gav dem. Der var 2.000 kroner i kontanter, som de tog og smed pungen fra sig og løb væk. …

– Jeg er bare dybt rystet. Her går man og passer man sit arbejde, så beboerne ikke falder i det glatte føre, og så skal man slås ned og røves. Jeg håber, de faldt på røven, da de løb væk på den glatte sti, siger han.

ANNONSE