Nyt

Liverpools Mohammed Salah på Instagram, 25. december 2020

Liverpool-angriberen Mohamed Salah er troende muslim, og ligesom hans kone bærer det islamiske slør, så ses han ofte med Koranen ved sin side. Af samme årsag er han folkehelt i Egypten, og i lighed med Mesut Özil elsket overalt i den islamiske verden. Islamismens posterboy, så at sige.

Når Liverpool senere i dag møder West Bromwich vil jeg se VM i dart. Her introduceres overvægtige mænd med høj musik og letpåklædte cheerleaders, og det er bedre end Premier League anno 2020, hvor man kan risikere at se en 30-40 meter Black Lives Matter-banner omkranset af reklamer for ‘Fly Emirates’ og ‘Visit Rwanda’. I Rwanda blev 500.000 sorte slagtet af racister, men når gerningsmændene ikke er hvide, så er det ligegyldigt.

Et lynkursus i Islam set hos Ekstra Bladet – Raser over julebilleder.

“Mohamed Salah lagde juleaften et billede op med sin familie, gaver og et juletræ. Ligesom så mange andre verden over. Mange tusinder har ‘liket’ billederne på de sociale medier Instagram og Twitter.

Men flere er dog også godt rasende. De, der er sure, mener, at Liverpool-stjernen som muslim ikke kan tillade sig at fejre en kristen højtid. …

‘I dag er du kristen, og i morgen er du muslim. Det må du forklare til din skaber.’

‘Som muslimer skal vi ikke fejre eller endda lykønske andre religioner med deres højtider.’

ANNONSE