Tavle

Her er en collage, der illustrerer IKEAs islamofile verdensbillede.

Øverst kan man se IKEAs egen festligholdelse af den islamiske Eid højtid, hvor muslimer ærer koranens ord. Børnene er glade, og man har ingen betænkeligheder ved at kalde festligholdelsen for ‘Eid’.

Nederst ser man ordet jul vige pladsen for det kønsløse vinterfest for ikke at krænke muslimer og den islam-glade venstrefløj.

I praksis en politisk korrekt ‘vinterfest’, der undertrykker en kristen højtid for ikke at støde muslimske migranter i vesten. Islam og muslimer undertrykker vestlig kultur og historie, og de får hjælp af islamofile mastodonter som IKEA, der med millioner af kroner støtter den intensive sejlads over Middelhavet med utilpassede migranter fra Afrika og Mellemøsten.

IKEAs grundlæggers livsopfattelse byggede på nazismen, som Ingvar Kamprad også støttede efter 2. verdenskrigs ophør. IKEAs grundlægger plejede også et nært forhold til lederen af Sveriges Fascistiska Kamporganisation, SFKO, i 1920’erne. Det var altså ikke bare en ‘forvirret ung mand’, der støttede Hitler og andre fascister. Det var et livsgrundlag over mange år.

ANNONSE

Derfor giver det måske god mening, at netop IKEA er i gang med et ydmygt knæfald for den ny herskende ideologi – islam – der i disse år indtager vesten.

IKEA er en del af problemet og ikke en del af løsningen. En krone i IKEAs kasseapparat er penge direkte ned i islams og multikulturens lommer.

Se også
Jødehadets ansigt på Nørrebro: “Din fede jøde!”

ANNONSE