Dag: 5. december 2020

Luca Signorelli (c.1441/1445-1523) Freske i San Brizio-kapellet i katedralen i Orvieto (1499–1503). I dagens tekster inngår også vers 50-57 fra det 15. kapitel av apostelen Paulus‘ første brev til korintierne (DNB 1930): Men dette sier jeg, brødre, at kjød og blod kan ikke arve Guds rike, heller ikke arver forgjengelighet uforgjengelighet. Se, jeg sier eder […]

Les Mer...

Først vil jeg bare gå videre, og jeg afviser at få en flyer med juleevangeliet stukket i hånden. Men så bliver jeg ramt af et lillebitte prik af medmenneskelighed. Hvor mange gange har folk ikke passeret forbi mig uden at tage imod en flyer med et opbyggeligt budskab fra Stram Kurs. 

Les Mer...

Folketingspolitikeren Rosa Lund har svært ved at skjule sin begejstring. Venstrefløjen har skaffet 1000 nye jobs i ældreplejen. Jobs, der i høj grad vil tilgodese Enhedslistens ikke-vestlige vælgere.

Les Mer...

Joe Biden og det demokratiske parti vil tilbage til racismen, hvis kerne er, at mennesker skal bedømmes ud fra medfødte egenskaber og ikke personlige kvaliteter.
Den nye racisme, også kaldet identitetspolitik, går ud på at opdele befolkningen i kaster eller stammer, der ikke har nogen fælles interesse på tværs af køn, hudfarve osv.

Les Mer...

Det tyvende århundrede blev kaldt det amerikanske. Den tid er forbi.
Jeg talte med en klog mand af den yngre årgang, der anholdt mig for at have skrevet, at hvis USA falder, så gør resten af Vesten også. Vil jeg fastholde det synspunkt? Svaret er ja.

Les Mer...

En viktig grænse er overskredet. Mette Frederiksens bevidste overtrædelse af grundloven i minksagen, ved dekret og uden lovgrundlag at kræve alle landets mink hasteaflivet, under en yderst tvivlsom henvisning til folkesundheden, indvarslede diktaturet. 

Les Mer...