Nyt

Folketingspolitikeren Rosa Lund har svært ved at skjule sin begejstring. Venstrefløjen har skaffet 1000 nye jobs i ældreplejen. Jobs, der i høj grad vil tilgodese Enhedslistens ikke-vestlige vælgere.

Lige nu har hver tredje elev på Sosu-uddannelserne indvandrerbaggrund. Og man anslår, at der er omkring 20.000 ikke-vestlige indvandrere ansat i ældreplejen i dag. Heraf er en betragtelig del muslimer.
Man har fra det danske samfunds side valgt at bruge social- og sundhedsuddannelserne som en slags integrationsprojekt for ressourcesvage migranter, der skal tvinges i job.
Derfor skal danske ældre fremover passes af specielt muslimer fra Stormellemøsten og Afrika. Religiøse mennesker, der via deres religion har lært, at danske værdier er forbudte og beskidte.
For nylig blev en ældre dement kvinde, der bor på et plejecenter i Nordsjælland, ydmyget af en afrikansk social- og sundhedshjælper.
“Dumme kælling, jeg smadrer dig,” lød det fra den 34-årige gambianer, der har haft ansvaret for ældre sygdomsramte borgere i Helsingør Kommune.
Enhedslisten ignorerer den åbenlyse migrantbombe i ældreplejen. Rosa Lund smiler over hele hovedet, mens hun skaffer jobs til sit muslimske vælgerhav.
Allah er stor på danske plejehjem.

Se også
Sigtet for seriemord: Kendt for vold, kvælning og voldtægter gennem hele sin tid i Danmark

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige