Kommentar

Statsministeren ser ind i kamera. Billedet er fra hendes egen facebookside

Jeg har på Document.dk under overskriften “Sidste skridt” tidligere påpeget hvordan de første skridt mod afskaffelse af demokratiet var taget. En viktig grænse er overskredet. Mette Frederiksens bevidste overtrædelse af grundloven i minksagen, ved dekret og uden lovgrundlag at kræve alle landets mink hasteaflivet, under en yderst tvivlsom henvisning til folkesundheden, indvarslede diktaturet.

“Ekstragevinsten” ved den sag var at den ekstreme venstrefløj herved har fået det, den har ønsket sig i årevis. Det kan meget let være en luns for at knytte venstrefløjen tættere til sig og gøre dem til de nyttige idioter, de har været brugt som utallige gange gennem historien.  Hermed bliver Mette Frederiksens stålsatte mål om at danne et ét-parti- regering pludselig helt forståelig. De Radikale hører som bekendt på værdipolitikken også til på den ekstreme venstrefløj. Mette Frederiksen hører godt nok til på den ekstreme venstrefløj selv, men er trods alt Socialdemokrat kan man indvende. Det er dog slet ikke selvmodsigende. Mange blodige diktatorer gennem historien har i  begyndelsen været erklærede socialister, men reelt været kommunister, med Stalin og Mao som vel de mest kendte eksempler. Man kan let få en fornemmelse af at Mette Frederiksen vil føle sig hjemme i det gammelkommunistiske parti Enhedslisten. Derved bliver hendes brug af venstrefløjen som nyttige idioter også forståelig.

 Og nu er de næste skridt altså taget i brug:
* militær og politi er sat ind mod sin egen befolkning,
* løgne om ministerbeslutninger overfor minkavlerne,
* reelt tvangsekspropriationer, formentlig mod latterligt lave kompensationer, som i Sovjets overtagelse af eksisterende landbrug, hvor der slet ikke blev kompenseret,
* indførelse af manglende mulighed for at klage over ministerielle afgørelser,
* forsøg på at påvirke de kritiske medier til at ændre deres formuleringer,
* hidtil uhørt mange afslag fra ministre om at stille op til interview,
* forslag til censur af corona- og vaccinationsskeptiske indlæg på de sociale medier.

* endeløse undskyldninger for ting man “nok ikke skulle have gjort”, men reelt et “fait á compli.”

Der kommer helt sikkert flere, men de allerede indførte er skræmmende og noget vi hidtil kun har kendt fra diktaturstater. Hvad bliver næste skridt? Muligheden for tvangsvaccinationer og tvangsisolation er allerede en ministermulighed, dog ikke brugt endnu, pres fra regeringens støttepartier om helt eller delvis statslig overtagelse af erhvervsvirksomheder og banker pga. statsstøtte.
Sandheden har altid været første offer for socialistisk indførelse af diktatur. Dernæst kommer særlove, tvang og censur. Næste skridt bliver måske fængslinger og “forsvinden fra jordens overflade”. Det er uhyggelige perspektiver.
ANNONSE