Nyt

Roberto Malgesini. Stillbilde: YouTube

En 53-årig tunesisk mand, der blev deporteret fra Italien i 2015, stak præst Roberto Malgesini ihjel i den norditalienske by Como tirsdag morgen.

Malgesini var kendt i byen for sin omsorg for de svageste medlemmer af samfundet, især de hjemløse, hvad enten de var indvandrere eller indfødte, siger La Stampa. Hver morgen hjalp han andre frivillige med at distribuere mad til hjemløse i byen.

Morderen og offeret kendte hinanden før, men det vides ikke, hvad der var baggrunden for mordet, der fandt sted uden vidner. Den 53-årige dræbte Malgesini med et antal stiksår flere steder på hans krop, herunder halsen. Tuniseren, der selv er hjemløs og havde modtaget hjælp fra Malgesini, rapporterede sig bagefter til politiet.

I Como rystes lokalsamfundet af forbrydelsen, skriver La Stampa.

Lederen af ​​Caritas i Como, Roberto Bernasoni, siger i en kommentar, at tragedien finder sted på baggrund af et voksende, uspecificeret had, der siges at have udløst forbrydelsen “uanset den fysiske person, der begik handlingen”.

ANNONSE
ANNONSE