Nyt

 

En række dødelige begivenheder tegner nu et blodigt spor på tyske togstationer. Migranter skubber tyskere ud foran kørende tog – med dødelig udgang.

Mandag morgen bliver en 40-årig mor og hendes 8-årige søn overfaldet af en aggressiv afrikaner. Migranten skubber mor og søn ud foran et højhastighedstog på Frankfurt Hovedbanegård.

Moderen når lige at rulle ud mellem to togspor og slipper med livet i behold. Men sønnen bliver påkørt af toget og dør på stedet.

Den morderiske migrant prøver herefter at skubbe endnu en person ud på skinnerne. Det lykkes dog ikke.

Den 40-årige migrant fra Eritrea flygter fra gerningsstedet, men vidner tilbageholder ham på perronen. Der er intet, der peger på, at ofrene og migranten kender hinanden.

Kun få dage før – lørdag 20. juli 2019 – sker præcis det samme i den tyske by Voerde, der ligger nord for Duisburg. Også her skubber en migrant en tysker ud foran et tog.

Den 34-årige mor Anja N står om formiddagen og venter på regionaltoget ved spor 1. Den muslimske serber (med kosovo-albansk baggrund) Jackson B skubber den lyshårede kvinde ud foran et kørende tog. Hun dør på stedet. Den hadske migrant og det kvindelige offer kender ikke hinanden.

Senere på aftenen – på selve dagen for det bestialske drab – skriver offerets ægtemand disse ord på nettet: “Min kone er blevet dræbt i dag. Hun blev skubbet ud foran et tog af en fremmed – uden grund.”

ANNONSE

Den ‘fremmede’ er en voldelige muslimsk migrant, som er godt kendt af politiet og byens beboere for sin voldsomme og aggressive adfærd.

Den 34-årige kvinde efterlader sig en 13-årig datter og sin mand, som hun blev gift med i sommeren 2018.

Men der har været flere hadske migranter på spil på de tyske togstationer i år.

Sidst i januar 2019 står fire 16-årige tyske gymnasieelever og venter på toget i Nürnberg. De bliver overfaldet af to migranter på togstationen ved byens fodboldstadion. Tre af drengene bliver skubbet ned på jernbaneskinnerne, da toget ankommer. To af teenagedrengene bliver ramt af toget. De to tyske drenge dør øjeblikkeligt.

Det tyske medie Bild kan som det eneste medie i Tyskland afsløre, at gerningsmændene er migranter fra Tyrkiet og Grækenland. Alle andre store tyske medier kalder de to gerningsmænd for ‘tyskere’ og ‘unge mænd’. Medierne vil gerne skjule de dårlige sider af den omfattende indvandring i Tyskland.

De hadske gerningsmænd indrømmer senere at have skubbet de 16-årige tyske drenge ud foran toget. Men de hævder, at det ikke var for at dræbe dem, for de vidste jo ikke, at der kom et tog. De to udlændinge står til at få meget milde domme i det tyske retsvæsen.

Disse tre ‘hændelser’ står på ingen måde alene. Der er registreret flere angreb gennem årene, hvor migranter skubber personer ud foran toget.

For eksempel døde en 20-årig svensk kvinde i 2016, da en hadsk migrant fra Iran skubbede kvinden ud foran et tog i Berlin. Iraneren havde tidligere været i myndighedernes søgelys for overfald, indbrud og røveri.

Angrebene er blevet så omfattende, at sikkerhedseksperter opfordrer tyske togpassagerer til at “scanne” perronen for mistænkelige personer og eventuelt stå med ryggen mod en mur.

(Fotoet viser liget af den 20-årige svenske kvinde, der bæres væk fra togstationen i Berlin)

 

 

UPDATE TV 2 kalder det en ulykke …

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria