Dag: 10. juli 2020

George Kadish/Zwi Kadushin (1910-1997) Sølvgelatinkopi i US Holocaust Memorial Museum, Washington DC George Kadish var utdannet som ingeniør. Han var også en dyktig amatørfotograf – og laget selv kameraer til å fotografere ubemerket med. Hans bakgrunn som ingeniør førte også til at han ble spart for deportasjon fra Kaunas-ghettoen. Bildet ble tatt den 26. oktober […]

Les Mer...

Den mangeårige DR-medarbejder og Cavlingprismodtager Jeppe Gaardboe har startet en smædekampagne mod undertegnede i Facebookgruppen ‘Fri debat’. En gruppe som undertegnede er blokeret fra – hvilket Jeppe Gaardboe godt ved.

Les Mer...

“Han har lavet en fejl,” skriver tyrkiske Sinem Yücelbaş, der forsvarer sin storebror Mehmet Ali Yücelbaş.

Der går ikke lang tid fra en forfærdende onlinevideo dukker op på de sociale medier, inden den muslimske familie forsvarer gerningsmanden.

Les Mer...

“Tosse”, “han er en tåbe” og “hold din forbandede mund”.

De voldsomme skældsord rammer Dansk Folkepartis toppolitiker Martin Henriksen. Afsenderen er en af de omstridte muslimer, der er ansat hos udlændingemyndighederne.

“For fanden, hvor jeg krummer tæer på dine vegne,” raser Soma Mayel mod Martin Henriksen.

Les Mer...

At male Black Lives Matter med store bogstaver lige udenfor Trump Tower på 5th avenue er en måde at vise at “gaden” er mægtigere end præsidenten. Det spiller ingen rolle at volden og kriminaliteten eksploderer som følge af ”defund the police”. Sagen er vigtigere. Det er det som er revolutionens essens.

Les Mer...