Nyt

“Han har lavet en fejl,” skriver tyrkiske Sinem Yücelbaş, der forsvarer sin storebror Mehmet Ali Yücelbaş.

Der går ikke lang tid fra en forfærdende onlinevideo dukker op på de sociale medier, inden den muslimske familie forsvarer gerningsmanden.

Mehmet Yücelbaş står bag et rystende overfald på en ung dansk dreng, som han slår og sparker i hovedet – inden offeret ydmyges ved at skulle kysse den tyrkiske voldsmands fødder.

Det voldelige overfald finder sted på de offentlige toiletter i indkøbscenteret ‘Borgen Shopping’ i Sønderborg.

Sinem Yücelbaş ryger straks til tasterne på Facebook og forsvarer sin voldelige storebror. Den unge kvinde beskylder danskerne for racisme, og hun mener, at det er ‘upassende’ at kritisere hendes bror.

Samtidig slår den tyrkiske kvinde fast, at Mehmet Ali Yücelbaş er dansk statsborger og er indehaver af et dansk pas.

Det hele er set før, når den muslimske voldskriminalitet rammer tilfældige danskere. Indvandrerne indtager offerrollen og erklærer, at der blot er tale om en ‘fejl’. Men fakta er, at Mehmet Ali Yücelbaş ydmyger, sparker og slår en ung dansk dreng.

ANNONSE

Udtalelserne fra Sinem Yücelbaş udstiller et af de grundlæggende problemer i forhold til den muslimske masseindvandring. Ingen familiemedlemmer, venner eller bekendte går ind og kritiserer den uhørt voldelige opførsel fra Mehmet Ali Yücelbaş’ side.

I stedet vendes problemet om, og fokus rettes mod de danskere, der har åbnet deres lands grænse.

Det er pludselig danskerne og den påståede racisme, der er årsagen til problemerne. Muslimerne forsvarer deres egne – uanset deres nedrige gerninger.

Det er et kæmpe problem.

***

Læs mere om det uhyggelige overfald her

*
Læs mere om sagen hos Syrienblog

ANNONSE