Nyt

“Dette er ikke kun barbarisk, det er antihvid racisme” * Buschauffører i Bayonne strejker indtil Philippe Monguillot er begravet

Chaufføren er den 58-årige Philippe Monguillot. Phillippe og Veronique er forældre til tre piger på 18, 21 og 24, der ikke kommer til at smile igen foreløbig.

“De unge” – les racialles – ville ikke bære maske og ikke betale for billet. Det kostede chaufføren livet at insistere på det. “Man kan da ikke tage nogens liv for en busbillet,” siger han kone. I det nye mangfoldige, bæredygtige EU-Europa kan man. “Phillip ville pensionere sig om et år, og vi skulle have købt en husbil.”

Overalt i Vesteuropa erstatter politikerne hjemlighed og fred med fremmedhed og krig. Halvdelen af franskmændene oplever nu antihvid racisme, oplyser GI. Det er 34 mio mennesker. Vesteuropæiske propagandamedier lader som om, den virkelighed ikke eksisterer. Fordi de er lønnet af den magt, der har forbrudt sig mod sit folk.

“Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen”

Overalt i MSM er historien strengt afetnificeret, men man skal ikke grave meget for at opdage, at det drejer sig om de samme hypervoldelige, letkrænkede, mellemøstlige barbarer, som vore politikere bruger til at terrorisere og bekrige deres egne folk med.

ANNONSE

Jeg kan nok ikke udtrykke mig stærkere, uden at få besøg at deres politistat igen, for de vil gå til yderligheder for at redde røv. De vil gøre det lovlige ulovligt som Lavrentij Berija: “Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen.” Også denne bøddel blev ædt af sin egen revolution, bedende på knæ for sit liv inden han fik en kugle i panden.

Bayonne : Philippe, 58 ans, en état de mort cérébrale après avoir été tabassé par des « jeunes » – * Ehefrau: „Wir werden ihn zum Abschied küssen“–  Twitter. – Jeg følger historien indtil der kommer ansigter på politikernes terrorister.

ANNONSE