Nyt

Thaïs d’Escufon er blevet et ansigt utad for den franske ungdomsbevægelse Génération Identitaire (GI).  Nå tvangsopløses GI af franske myndigheder. Foto: Instagram/Thaïs d’Escufon

“Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen”

Det er en gammel erfaring, at når noget  er magtpåliggende nok for politikerne, er en lov bare et stykke papir og retssamfund bare et ord til festtaler. Og det magtpåliggende er, at politikerne selv ser, at den “multikultur” de er eneansvarlige for, er ved at eksplodere op i hovedet på dem. Og som NKVD’s Lavrentiy Beria sagde: “Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen.”

Det er også baggrunden for, at jeg selv og en del andre ukriminelle mennesker jeg kender, nu snart bliver retsforfulgt og dømt i en dansk, politisk domstol, der bliver misbrugt af politikere på vej ud i panik over egne politiske brølere: Islam og multikulturen, som de kupagtigt har påført deres landsmænd, der står mere og mere afklædt, men som de ikke et sekund har tænkt sig, de skal have ansvaret for. Jeg mener selvføgeligde bør retsforfølges, ikke jeg.

I dag bekendtgjorde Macrons indenrigsminister, at man har opløst Generation Identitaire. Angiveligt for at opildne til had, diskrimination og vold. Dette sker på trods af at ingen er dømt for disse ting. Generation Identitaire har insisteret på at være en ikke-voldelig højreorienteret bevægelse, der igennem opfindsom aktivisme har kritiseret magten i Frankrig. Man har tidligere forsøgt at gå rettens vej, for at ramme Generation Identitaire, men da der ikke var noget at komme efter, har man så valgt at bruge sin politiske magt til at opløse organisationen.

Udstillede regeringen

Opløsningen af en de stærkeste og mest kritiske stemmer på den indvandringskritiske fløj i Frankrig sker midt i den valgkamp, der går forud for valget i 2022. Macrons regering forsøger i høj grad at vise sig som islams stærkeste modstander, for at at udkonkurrere Marine Le Pen, der indtil videre står stærkt i meningsmålingerne.

En af de love man har brugt til at opløse Generation Identitaire er en lov fra 1936, der forbyder private militser. Her lægges til grund, at man ved aktionerne i Alperne og Pyrenæerne har haft ens blå jakker på. Men det man gjorde ved disse aktioner, var at holde øje med grænserne og derefter kontakte myndighederne, hvis man så nogen migranter, der forsøgte at krydse dem. Dette kan på ingen måde siges at være i nærheden af at være en milits, uanset om man bærer en letgenkendelig blå jakke. Derfor ligner dette også noget af et figenblad, som man forsøger at anvende til at dække over sin politisk motiverede beslutning. – Se det hele Generation Identitaire forbudt i Frankrig

5

Article Rating
ANNONSE