Kommentar

I DR-serien Historien om Danmark ser vi en kvinde der går fra en landsby til en anden, gennem en skov. Her bliver hun voldtaget. -Sådan var det dengang, forkynder fortællerstemmen. Underforstået: Sådan er det ikke nu.

Men det er netop det, det er. Middelalderen er vendt tilbage. Kvinder kan ikke bevæge sig udendørs uden at frygte for at blive antastet. Det sker overalt, til alle døgnets tider.

Medier og politikerne vil ikke indrømme det. Sådan bliver de voldsmændenes passive medspillere.

Men det er endnu værre: Vores justitssystem er også på voldsmændenes side. Hvordan kan man ellers forklare at en AEH, der vender tilbage og slår sin danske eks-kone halvt ihjel, slippes løs efter nogle få dage i arresten?

ANNONSE

Mandag den 2. september forsøgte en 37-årig afghaner, at ’slå sin ekskæreste ihjel. i Kolding Hun blev blandt andet stukket i halsen med en kniv. Han er nu løsladt.

“Ifølge sigtelsen fra det oprindelige grundlovsforhør for fjorten dage siden skulle mændene have stukket kvinden adskillige gange i maven, halsen, ryggen og nakken med en kniv med henblik på at dræbe hende. Efter knivstikkeriet skulle mændene angiveligt have skubbet kvinden ud gennem et vindue i hendes lejlighed, der ligger på første sal. … Det er den 37-årige, som nu også er løsladt, men han er altså fortsat sigtet i sagen. Ifølge avisens oplysninger er der tale om kvindens tidligere samlever.”(JV.dk, 17, september 2019)

Løsladelsen lader hånt om forsættet om at vold mod kvinder skal tages alvorligt. Det er en særdeles grov sag.

37-årige afghanske Sulaiman Mizan og hans bror opsøger sammen med en tredje mand 26-årige Louise Makkonen Thagaard / Louise Thagaard i hendes lejlighed. De tre mænd knivstikker offeret i blandt andet hals- og maveregionen og kaster derefter den sårede kvinde ud fra altanen. I Sverige betegnes ofre for lignende æresvold ‘altanpiger’.

På den 37-åriges Facebookprofil står der “født muslim dør muslim”, og det er en særdeles aggressiv muslim, som danskerne kan møde på nettet:

“Kom frem så man kan se, hvem du er lille luder,” truer afghaneren i en debatgruppe på Facebook.

I et andet tilfælde vurderer afghaneren, at muslimske mænds seksualdrift er særlig appellerende, når det gælder danske kvinder:

“Jeg tror din kone har været utro med en muslim. Er det derfor man har så meget ondt i røven?” fremturer den muslimske mand.

Den 37-årige afghaner bor i Aarhusområdet, og han arbejder ifølge kilder som lagermedarbejder på natholdet hos virksomheden Coop. Supermarkedskæden driver blandt andet butikkerne Super-Brugsen, Kvickly og Fakta.

Den 26-årige kvinde har en toårig søn med den afghanske mand, og hun overlevede med nød og næppe det voldsomme islamiske æresangreb.

Et nært familiemedlem til det kvindelige offer – kvindens onkel Lennart Toivo Makkonen / Lennart Makkonen – fortæller på sociale medier, at både den 26-årige og hendes familie i længere tid “har levet i frygt” for den afghanske voldsmand. (Uwe Max Jensen: Muslim kaster etnisk dansk kvinde ud fra altanen: “Er man racist, hvis man ikke kan lide danskere?”

Man må vende citatet om. Det hedder nu: Med uret skal landet bygges.

Men lovløsheden gælder ikke for danskere. Hvis man krænker et sharia-optog på Nørrebro mister man jobbet:

Tirsdag den 10. september 2019 kørte en københavnsk buschauffør under oplæring forkert i linje 3A, og kom hermed tæt på det årlige shia-muslimske optog. Han er nu fyret.

“En buschauffør ansat af Umove standsede ikke bussen hurtigt nok og råbte ad sikkerhedspersonalet ved et shiamuslimsk optog på Nørrebrogade i København. Det har nu kostet chaufføren jobbet.… situationen opstod fordi de to chauffører, der var ombord på bussen, drejede af for tidligt og endte bag optoget. Chaufføren bag rattet var under oplæring og forsøgte at køre venstre om optoget, hvorefter vagterne forsøgte at standse ham, forklarer direktøren:

– Dér burde chaufføren have standset øjeblikkeligt, men det skete først efter nogle meter. Det er naturligvis yderst beklageligt..”(A4nu.dk, 19. sepember 2019)

 

Men så er den strenge straf for buschaufføren heller ikke rimelig eller i pagt med folks retsbevidsthed. Også afstraffelsen nedbryder lov og ret.

Kaos og anarki spreder sig. Præcis som i de islamiske lande.

Men at danske domstole bidrager til lovløsheden er ikke til at fatte.

ANNONSE