Nyt

Ledelsen ved Fløng skole på den københavnske vestegn har sendt et brev til foreldrene der de advarer om at “unge mænd” opsøger skolen efter skoletid og antaster unge piger helt ned i 6. klasse. De tilbydes penge for at smide tøjet.

Skolepiger helt ned til 6. klasse, der antastes og berøres af fremmede mænd. Som får tilbudt penge, hvis de smider tøjet. Og som i grelle tilfælde bliver holdt fast og skal vriste sig fri for at slippe væk.

Sådan lyder en opsigtsvækkende advarsel fra ledelsen og lærerne på Fløng Skole på den københavnske vestegn til skoleelevernes forældre.

Kurt Scheelsbeck (K), formand for kommunens skoleudvalg, bagatelliserer det hele og sier det hele skyldes fire-fem personer der har opdæmmet energi efter nedlukningen.

Men ser man på sproget er der tale om “fremmede mænd”. Det er noget andet. Det er ikke stedets unge mænd. De kommer udenfra.

Ifølge beskeden er det især besøgende unge fra andre områder i kommunen, der skaber problemerne. De beskrives som »voldelige« med »truende adfærd«, og de udviser ifølge brevet en »bekymrende adfærd i form af voldtægtskultur«.

»Vi har flere piger, som fortæller om, hvordan de bliver hevet fat i, trukket ind i buskadser, generelt isoleret fra deres venner og gruppen for at få tilbud om penge, hvis de fx viser deres numse/bryster. Mere grelle tilfælde, hvor pigerne har skullet vriste sig fri fra mændenes greb, samt sparke og råbe om hjælp for at slippe for deres berøringer,« står der i brevet.

Han skriver: “Det må være disse klamme mænd, der skal jagtes ned. Og bag lås og slå, hvis de begår voldtægt og overgreb. Og sendes ud af landet på røv og albuer, hvis de er udlændinge.«
Man skal ikke vente til noget sker. Det sker jo hele tiden. Man skal indføre et priksystem og kreve ID. Hvis man får et vidst antal prikke skal man i spjældet og ved gentagelser mister man statsborgerskabet og udvises.
Det er kun handling der du’er.

Advarsel fra skole til forældre: Piger i 6. klasse bliver antastet af halvvoksne mænd

ANNONSE