Nyt

For et par dage siden nævnte jeg her på bloggen, at Twitter havde faktatjekket en Donald Trump-opdatering, og sat en disclaimer på. Breitbart fortæller, at en Wall Street Journal har fået Twitter til at korrigere disclaimeren på grund af faktuelle fejl. Politik er ikke matematik, og hverken blå eller røde ræve bør ikke vogte gæs.

Et politidrab i Minneapolis har medført sort oprør flere dage i træk, og der hersker ifølge DR Nyheder ‘næsten krigslignende tilstande’. Præsident Trump har lovet, at hvis den venstrefløjsdemokratiske borgmester ikke får styr på byen, så sætter han Nationalgarden ind. Twitters overdrev kritiserer Trump for at kalde voldelige demonstranter for ‘thugs’. Twitter leverer sin anden disclaimer: “Dette Tweet overtræder Twitter-reglerne om forherligelse af vold.”

“….These THUGS are dishonoring the memory of George Floyd, and I won’t let that happen. Just spoke to Governor Tim Walz and told him that the Military is with him all the way. Any difficulty and we will assume control but, when the looting starts, the shooting starts. Thank you!” (Donald Trump, 29. maj 2020)

 

ANNONSE