Nyt

Først blev den mistænkte massemorder i Boulder i USA beskrevet som en hvid mand. Men den mulige gerningsmand viste sig at være muslimske Ahmad al-Issa, der på sine sociale medier tordnede imod Trump, USA’s flygtningepolitik og islamofobi. Det skriver mediet Jihad Watch.

Barack Obama blamed the ISIS-inspired Boulder shooting on “disaffection, racism and misogyny,” and called for more gun control.

“It is long past time for those with the power to fight this epidemic of gun violence to do so,” Obama said in a statement. “It will take time to root out the disaffection, racism and misogyny that fuels so many of these senseless acts of violence.”

Obama fik svar:

 

Se også Nima Zamani fra Den Uafhængige lyver på Twitter

MIB-aktivist Nanna Skov Høpfner fik samme straf som gambianske Daba Kora, der hjalp IS-jihadier med ‘fremme af terror’

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte