Dag: 29. maj 2020

Der bliver ikke sat etnicitet på den aggressive 23-årige, men jeg har naturligvis et empiribaseret gæt. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 27. maj 2020 – Mand stak skruetrækker gennem forrude.

Les Mer...

Den dømte iraker forklarede i retten, at ekskæresten havde stukket sig selv med kniv før hun kastede sig i Århus Havn. Meget lig historien fra Kolding, hvor en 38-årig afghaner forklarede, at hans danske ekskæreste havde stukket sig selv med kniv, før hun hoppede ud fra en altan.

Les Mer...

The Donald udtrykker sig i omtrent samme stil som en marshal kunne have benyttet i en John Wayne-film, vel vidende om at mange normale mennesker vil elske det, mens offentlighedens overfølsomme moralvogtere vil se rødt, i bedste fald synes det er vulgært.

Les Mer...

Raffia Arshad (40) bliver Storbritanniens første dommer med hijab. Hun siger, at Chief Lord Justice, retspræsidenten, som udnævnte hende, ikke var klar over at hun bar hijab. Hun siger det aldrig ville være aktuelt for hende at lægge hijaben.

Les Mer...

det er kristendommen der i store træk tøver og trækker sig skyldbetynget og udskældt tilbage fra den styrke og selvbevidsthed der engang  lå  i den og overlader ydmygt scenen til journalister og såkaldte eksperter der politiserende og arrogante bortforklarer og bagatelliserer det hele

Les Mer...

Artur Szyk (1894-1951) Bokomslag, The Arthur Szyk Society, Burlingame, CA. Artur Szyk var født i Łódź i Polen. I 1937 klarte han å komme til Storbritannia, og reiste videre til USA i 1940. I dag er han best kjent for sine antinazistiske karikaturer Bakgrunnen for tegningen er at i 1939 begrenset den britiske administrasjonen jødisk […]

Les Mer...

Demonstanterne går amok i Minneapolis og brænder byen ned og Trump-hadende medier forstår dem så altfor godt. Det er den hvide racismens skyld.

Les Mer...

‘Hvis alle skal have ret til en fed altan, der er så stor som muligt, kan det forringe livskvaliteten for dem, der bor nedenunder, og som ikke har råd til en altan. …,’ siger Ninna Hedeager Olsen. …

Les Mer...

Krimiforfatteren Julie Hastrup fortæller til Ekstra Bladet, at hendes teenagesøn William tilbage i 2016 blev overfaldet bagfra af tre fyre ved Nørreport Statoin, da han var på vej til fodboldtræning

Les Mer...

Tidligere på måneden kom det frem, at Helle Thorning-Schmidt var blevet en del af Facebooks nye ‘Oversight Board’, der skal være med til at definere ytringsfrihedens grænser på Facebook. I rådet sidder adskillige George Soros-tilknyttede venstrefløjsere, samt en islamist med tilknytning til Det Muslimske Broderskab.

Les Mer...