Nyt

Tidligere på måneden kom det frem, at Helle Thorning-Schmidt var blevet en del af Facebooks nye ‘Oversight Board’, der skal være med til at definere ytringsfrihedens grænser på Facebook. I rådet sidder adskillige George Soros-tilknyttede venstrefløjsere, samt en islamist med tilknytning til Det Muslimske Broderskab.

Trump blev kun præsident, fordi det lykkedes ham at få adgang til amerikanerne udenom de store nyhedskanaler. Nu har Twitter, så indført ‘faktatjek’ af Trunp-opdateringer mv. Der findes lodrette løgne, men sandheden er ofte en stor gråzone, og en medieplatform bør i sagens natur ikke forsøge at lege overdommer. DR-vinklen gav naturligvis sig selv: ‘Trump truer med at gribe ind mod sociale medier efter Twitter-strid‘,.

DR Nyheder kunne også have set på kritikken fra det konservative USA. De kunne eksempelvis have fortalt, at Twitters ‘Head of Site Integrity’ hedder Yoel Roth. En Trump-basher, der er ansvarlig for ‘policy development’, og blandt andet står for ‘election security, and misinformation’.

ANNONSE

“Lead Twitter’s global Site Integrity team, responsible for policy development, implementation, and investigations for spam, data privacy and security, information operations, election security, and misinformation. Direct Twitter’s efforts to combat information operations and suspected state-backed activity.” (Linkedin)

ANNONSE