Nyt

Der bliver ikke sat etnicitet på den aggressive 23-årige, men jeg har naturligvis et empiribaseret gæt. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 27. maj 2020 – Mand stak skruetrækker gennem forrude.

“En patrulje fra Østjyllands Politi kørte tirsdag kl. 15.00 til Sintrupvej i Brabrand, hvorfra der var kommet anmeldelse om, at en mand havde stukket en skruetrækker gennem forruden på en 47-årig mands bil i en road-rage lignende situation. Da patruljen var på vej til stedet mødte de en bil, der svarede til beskrivelsen, som kom kørende i modsatte retning, og betjenten vendte derfor hurtigt om, satte efter bilen og fik den standset.

I bilen sad en 23-årig mandlig bilist. Den 23-årige havde ikke sikkerhedssele på, men til gengæld havde han en afklippet sikkerhedssele-spænde i låsen ved førersædet. Ved siden af førersædet fandt betjentene en skruetrækker. Den 23-årige nægtede selv at havde været i en konfrontation med en anden bilist.

Betjentene kørte herefter til Sintrupvej, hvor de mødte den 47-årige mand, hvis forrude tydeligt havde et hul med knust glas omkring. Den 47-årige forklarede, at han var kommet kørende i sin bil, da han blev opmærksom på en bagfrakommende, sort bil der kørte meget hasarderet, kørte ud og ind mellem biler på en måde, så de modkørende biler måtte trække ud i rabatten for ikke at blive påkørt.

Den 47-årige noterede bilens nummerplade, da han syntes det hele så for farligt ud. Da han kørte videre lagde han mærke til en hvid bil, der ligeledes kørte meget hurtigt. Det virkede på ham som om at personerne i hhv. den hvide og sorte bil kendte hinanden. Den sorte bil foran ham bremsede pludselig op, hvorefter den hvide bil kørte foran ham, så de nu begge spærrede vejen for ham. Føreren af den sorte bil steg ud og løb hastigt imod ham med et ‘vildt blik’ i øjnene. Den 47-årige så, at han havde hævet armen og holdt en metalgenstand i hånden. Den 47-årige var meget utryg ved situationen og forklarede, at manden havde et meget aggressivt og truende kropssprog. Manden fra den sorte bil slog nu metalgenstanden, der lignede en skruetrækker, ned gennem forruden på den 47-åriges bil, så denne splintredes. Herefter kørte både den hvide og den sorte bil fra stedet.

ANNONSE