Kopierede/fra hoften

“En trygg skola”

Utmarksskolan i Gøteborg hvor en 13 årig indvandrer forleden myrdede en 12 årig ditto. Her står Sveriges fremtid. Hvis Svensson vil protestere, så lad være, det er for sent. Dette er billeder af elitens hede drøm: Ikke at findes.

Den blev gennemført med en skræmmende effektivivtet, og så hurtigt – bare 40 år – at næsten ingen nåede at protestere inden det var for sent. De der gjorde for tyve år siden – jeg var en af dem – fik summarisk lukket munden af svenske medier. Man kunne skrive i danske eller oprette en blog.

‘Multikulturen’ skal lykkes, selvom den er dødfødt

Tanken om at eksperimentet allerede er mislykket, er så skræmmende at ret få stadig vover at tænke den. Den dag de tvinges til at tænke den, tør man ikke spå om konsekvenserne. Det er derfor det politiske projekt, der ikke må mislykkes. Hvad vi ser i disse år er, til hvilke yderligheder de ansvarlige vil gå for at forhindre, at fiaskoen bliver alment accepteret. De ansvarlige ved, at offentligheden kan blive som en bidsk hund: Hvis de går i defensiv, erkender skyld eller flygter, bliver de bidt i laser. De må fortsætte, som om alt er i skønneste orden.

ANNONSE

Skolen kalder sig “En trygg skola som satsar resurser på digitala verktyg.” Mordet er grundigt og rutineret druknet i Corona af medierne. Offentlig fortængning er et svensk journalistspeciale. Hele universiteter har kurser i det, for der er meget at fortrænge.

ANNONSE