Dag: 18. december 2019

Anders Beer Wilse (1865-1949) Sølvgelatinkopi i Oslo Museum. Denne bygning hadde gateadressen Observatoriegaten 2 i Kristiania. Den sto ferdig omkring 1830, var bygget for grosserer Andreas Ferdinand Brun Berven, og arkitekten var Stadsconducteur Christian Heinrich Grosch (1801-1865), som på norsk arkitekturs område har omtrent samme posisjon som Wilse har innen norsk fotografi. Det er til […]

Les Mer...

Den muslimske kvinde – Miroslava Jiranova – der har politianmeldt Nye Borgerliges Mette Thiesen, viser sig at være en af de mange muslimer, der ansøger om dansk julehjælp.

Miroslava Jiranova anmelder MF’eren Mette Thiesen til Københavns Politi søndag 15. december 2019.

Les Mer...

Skribentens søster skriver på Facebook, at den islamkritiske mediediskurs ‘internaliserer angsten’ hos muslimer, og ganske rigtigt. Storesøsteren er antropolog, sågar en feministisk af slagsen. Som kurdiske kvinder er de helt i toppen af krænkelseshierarkiet, men jeg mener nu alligevel at 21-årige Helin Erdem strammer den lige vel rigeligt, selv for ‘Organet for den højeste oplysning’

Les Mer...

Alene ovenstående udsagn gør, at jeg måske mister en del af jer fb-venner. For vi er jo alle vokset op med, at jøderne er de onde. Uagtet, at disse folk aldrig har angrebet eller begået overgreb mod andre nationer – med mindre de blev truet på deres eksistens.

Les Mer...

‘Antiracisme’ er i årtier brugt som rambuk for erodering af den borgerlige nationalstat, og selvom klagen virker absurd, så det tilsyneladende vigtigt for politikere at tage afstand.

Les Mer...