Kommentar

Menorah udenfor Knesset i Jerusalem. Foto: Document.
Alene ovenstående udsagn gør, at jeg måske mister en del af jer fb-venner. For vi er jo alle vokset op med, at jøderne er de onde. Uagtet, at disse folk aldrig har angrebet eller begået overgreb mod andre nationer – med mindre de blev truet på deres eksistens.

– Jamen, de har taget land fra araberne, vil nogle sige.

– Nej, jøder er en etnisk-religiøs gruppe, der har sin oprindelse i de israelitiske/hebræiske folkeslag, der beboede Palæstina i det første årtusinde før vor tidsregning. I antikken blev jøderne fordrevet fra Palæstina af Romerrigets besættelsesmagt og måtte derfor udvandre til Europa og andre steder. Med andre ord, de mistede deres land, men blev accepteret i “deres” nye lande, fordi jøderne respekterede landenes kultur og værdier – mens de diskret og fredeligt fastholdt deres egen religion og kultur.

Alligevel blev de også i deres nye lande forfulgt og ofte dræbt. Hvorfor? Ganske enkelt fordi de var mere uddannede (kloge) end de folk, som de boede iblandt.

Efter flere hundrede års forfølgelse valgte Storbritannien og FN i 1948 at give jøderne deres egen jord tilbage. Et område, som jøderne gav navnet Israel. Et fattigt og goldt areal, som ingen arabere havde interesse i. Men flittige jøder fik hurtigt gjort landet til et frugtbart og rigt område. Så blev araberne misundelige.

Og siden har dette lille land måtte forsvare sig mod samtlige arabiske lande, der alle hader Israel, hvor ingen ser ned på kvinder, på utro kvinder, på homoseksuelle eller på evnen til at ville arbejde.

ANNONSE

– Jamen, Storbritannien og FN har ingen ret til at tage land fra araberne, vil venstrefløjen sige.

– Næ, men Storbritannien og FN opdelte hele Arabien i de geografiske områder/lande, der i sin tid passede til deres kolonistiske interesser. Men det interesserer ikke den europæiske venstrefløj. Den interesserer sig kun for det ene, lille område, der historisk set altid har tilhørt jøderne.

Hvorfor er det kun Israel, der er interessant hos venstrefløjen?

Her findes svaret nok i den pagt, som den europæiske venstrefløj og visse muslimske bevægelser har indgået. Nemlig at omstyrte kapitalismen og den demokratiske ånd i Europa til fordel for kaos og anarki. Af disse rester skal opstå en ny verdensorden: Det frie og ligeværdige menneske, læs: kommunisme.

Den doktrin elsker den europæiske venstrefløj. Men den ved ikke, at den har underkastet sig en bevægelse, der har mere end 1.400 års erfaring i at manipulere de vantro til at blive slaver.

Og de europæiske jøder? De kender om nogen deres fjender. Så de vælger naturligvis bare at flygte hjem til Israel. For EUropa beskytter dem heller ikke i vor tid.

For EUropa har valgt side.

Fakta: Israel – et lille land på størrelse med Jylland vandt i 1967 et storstilet angreb fra Ægypten, Syrien, Jordan og andre arabiske lande. På kun seks dage udslettede de totalt de arabiske soldater, der ville omstyrte det demokratiske Israel. Hvordan kunne jøderne vinde den krig?

Svar: Fordi de kæmpede med ryggen mod muren. For bag denne mur lå deres fædreland. Et land med velstand og demokrati i modsætning til det evigt fattige og åndsforladte Arabien.

Den gejst og ånd har danskerne helt glemt.

Peter Qvistgaard
ANNONSE