Tavle

Den muslimske kvinde – Miroslava Jiranova – der har politianmeldt Nye Borgerliges Mette Thiesen, viser sig at være en af de mange muslimer, der ansøger om dansk julehjælp.

Miroslava Jiranova anmelder MF’eren Mette Thiesen til Københavns Politi søndag 15. december 2019.

Den islamtro kvinde mener, at der foregår ulovligheder i forbindelse med en pengeindsamling, der skal støtte folketingsmedlemmet Mette Thiesen i kølvandet på en retssag om ærekrænkelse af den kriminelle palæstinenser Mahmoud Loubani. En sag som Thiesen overraskende for mange ender med at tabe.

Det viser sig, at Mahmoud Loubanis hjælper Miroslava Jiranova er en slem religiøs hykler. Til trods for at Miroslava Jiranova har et koranvers som coverbillede på sin Facebookprofil, ansøger hun om dansk julehjælp i 2015 hos Mødrehjælpen.

“Tusind tak, har gjort det,” erklærer Miroslava Jiranova, da hun bliver opfordret til at søge julehjælp.

Muslimer ser generelt med stærkt kritiske øjne på danskernes kultur og højtider – ikke mindst julen, hvor kristne fejrer Jesu fødsel. Men de samme muslimer er sjældent for fine til at kræve lidt ekstra ind op mod jul fra de vantro danskere.

ANNONSE

Det er et faktum, at Mødrehjælpen ikke kan hjælpe alle trængende familier i Danmark, der behøver julehjælp og en ekstra håndsrækning.

Derfor er det sandsynligvis på bekostning af danske julehjælpsansøgere, når den muslimske Miroslava Jiranova stiller sig op i køen med hånden fremme og kræver julehjælp.

(Mere om Miroslava Jiranovas anmeldelse af Mette Thiesen her)

Se også
Fady Mohammad – lærer på CPH Business – og en cykelhandler – Coskun Ibrahim Simsir – på Tagensvej er anholdt for at medvirke til terrorisme

ANNONSE