Kopierede/fra hoften

Ph.d.-studerende Ulla Nørtoft Thomsen renser luften på Facebook.

“Vi kommer ikke til at gøre venstrefløjen interesseret i de nationale majoriteters lidelser. De nationale majoriteter er klassefjenden, hvis historiske bestemmelse er at blive opløst.

Bliver det for tungt, fx for svenskerne, så vil venstrefløjen anbefale en hurtigere overgivelse. Retten er nu engang på de magtesløses side, dvs. på minoriteternes side, og det kommunistiske projekt går nu engang ud på at samle modstanden mod den herskende klasse, vække the power of the margins og lade dem vandre mod magtens centrum. Og det er dig.

Alle maginaler kan være med, og alle vanartede, misundelige, ringe og unormale bliver en del af det nye revolutionære subjekt. Venstrefløjen kommer aldrig til at beklage den voksende mistillid i samfundene, for det er jo netop den, der er målet. Multikulturen skal maksimere uligheden, fodre misundelsen og opildne hadet til de lykkelige. Den skal knuse den nationale enhed og hele den borgerlige forestillingsverden, som beskytter Vesten mod revolution.

Hver en bærende distinktion skal opløses, så fjenden må famle efter ordene og se sig forgæves om efter sit folk. Minoriteterne må ikke blive integreret, så er vi jo lige vidt. De skal bildes ind, at der er sket dem stor uret. De skal leve i en frådende rus imod de hvide, der har taget alt fra dem. Der kommer ingen revolution uden etnisk had og hensynsløshed. Derfor er flygteriet centralt i denne fase. Ligesom menneskerettighederne er det. Flygteriet er en beskyttet instans, som kan udnyttes til at mobilisere den internationale pjaltehær og en gang for alle få bugt med dem, der kalder deres lande deres hjem.

ANNONSE