Kommentar

Avril Haines er nomineret til Director of National Intelligence. Hvor John Ratcliffe har frigivet dokumenter om undergravingen af Trump-administrationen, vil Haines begrave dem. Hun er tidligere vicechef for CIA under John Brennan og udarbejdede Obamas droneprogram som tog livet af flere tusind mennesker. Haines er en repræsentant for alt som er korrupt og galt med CIA og sikkerhedsapparatet. Hun støttede udnævnelsen af Gina Haspel til CIA-chef. Haspel, viser det sig, har modarbejdet Trump og hun deltog i sammensværgelsen mod ham i 2016. Dette er de samme mennesker som anklagede Trump for at være russisk agent, selv om de selv havde fundet på ideen. Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

Når vi valgte at publicere den fantastiske historie om Delta Force, en amerikansk militær eliteenhed, som ransager et servercenter i Frankfurt bevogtet af CIA-paramilitære, så er det fordi det ikke er umuligt ud fra begivenhedernes gang.

Men det er umuligt, hvis man kun følger Anders Magnus og Tove Bjørgaas.

Disse to og resten af journalistkorpset har systematisk undladt at rapportere dryp-dryp-afsløringerne om Obama-administrationen og Den Dybe Stats undergravning af Trump.

For at skjule hvad, der egentlig foregår, et permanent kup, vender Magnus Trumps ord mod ham selv i en konsekvent latterliggørelse. Alt Trump griber fat i bliver gjort til spot og spe.

ANNONSE

Bjørgaas breder de mørkere scenarier ud. De mener at Trump forbereder et militærkup.

Vi har observeret over fire år, at alt de anklager Trump for, har de gjort selv.

I dette tilfælde opstiller de et scenarie som gør at de kan lave en konstitutionel krise. Der er en grund til at de stadig lufter tanken om at specialsoldater må bære Trump ud af Det Hvide Hus.

Aller helst skulle han ”be killed in action”, tages med en rygende pistol.

Trump har noget til fælles med Michael Flynn: Han ved for meget. Jim Acosta glæder sig han bliver reduceret til en galning på internettet. Kun lidt tyder på at han vil få sit ønske opfyldt

Sygeliggørelsen af Trump har stået på helt siden han var præsidentkandidat. Den har gjort noget med medierne. De har mistet al sans for professionel anstændighed og moralsk rettesnor. Da Twitter suspenderede New York Posts story om Hunter Bidens laptop heppede medierne på dem og ønskede sig mere censur.

I Norden er det ikke anderledes.

Vi sad på kontoret fredag og snakkede om “stoda” (opr. en afrikansk edderkop) og jeg testede en tanke: Er det forkert at kalde Norge et semi-autoritært land nu? Det er en forandring som er sket over tid, og den er umiskendelig. Fordi vi har hukommelse og sanseorganer registrerer vi ændringerne: En usynlig hånd driver os i en bestemt retning.

Lige nu er det Ungarn og Polen som skal tugtes. EU hævder at beskytte retssystemet og kræver at Polen reverserer ændringer i udnævnelsen af dommere og abortloven. Men samtidig forlanger EU at Polen og Ungarn forpligter sig til at tage imod “migranter og flygtninge”, i praksis muslimer. Det vil disse to lande ikke, så hvem er det egentlig som truer retssamfundet?

Vi ser det samme stormløb mod alt som smager af tradition, historie, vestlig kultur. Siden denne normløshed og nihilisme er kommet længst i USA, bliver kontrasten til Trump voldsom. Historien havde en joker i ærmet: En New Yorker som kendte Tv-mediet og vidste at spille på medierne.

Den nye bevidsthed bilder os ind at alt kører på skinner og er under kontrol. At vi er i de bedste hænder. Men Trump viser at historien fortsat findes og smider overraskelser op. Det er eliterne på Vest- og Østkysten af USA som lider af hybris. De er ikke bare ufattelig rige, men har også fået teknologi til rådighed som gør dem mægtigere end KGB nogensinde var.

Vi må begynde at interessere os for supercomputere som Hammer og software som Scorecard, engang brugt til at jage al-Qaida, nu rettet mod interne fjender.

Det er mindst et år siden vi erkendte at de teknikker, USA’s militær og e-tjenester brugte mod jihadister, lige så godt kunne bruges mod deres egne borgere. De første skridt blev taget med the Patriot Act under Bush II. Men teknologien tog et kvantesprang under Obama.

Establishmentet har ikke villet indse hvad Edward Snowden sagde, om Obama. Det var under ham at National Security Agency gik amok.

Da Trump blev valgt, blev Den Dybe Stat og Big Tech enig om at det aldrig måtte ske igen at de mistede kontrollen. Derfor skulle de vinde 3. november, for enhver pris.

Det ville næsten være mærkeligt om der ikke var gjort forberedelser. Nogle af dem skete i fuldt dagslys, som udvidelsen af brevpoststemmer til flere delstater og forskydning af hvornår stemmerne skulle være inde.

Det vi hører fra Demokratisk styrede byer er på et niveau af vilkårlighed og bølleoptræden som vi forbinder med diktaturer. Noget lignende vil vi også opleve når almindelige loyale nordmænd er skiftet ud med nye landsmænd og deres venner. Dette er også et kup, et demografisk kup og et demokratisk.

Denne diskussion ser vi ikke meget til i offentligheden. Ordet demokrati vil få en anden betydning. Muslimerne tror det kun handler om flertal. De opfatter ikke at der er indbygget en beskyttelse af mindretallet og minoriteterne. Den nyder de godt af nu, men når de er i flertal vil de påberåbe sig demokratiet og køre andre over. Vi ser allerede tydelige tegn. De etablerede partier jubler foreløbig over al “deltagelse”. Efterhånden som de klarer at rekruttere nye vil de selv blive presset ud.

Fordi USA er en verdensmagt har de resurser til at overvåge interne fjender, men resurserne kan lige godt bruges til at overvåge og kontrollere egne indbyggere.

Den liberale elite tog et kvantesprang da den løsrev sig og bestemte sig for at kuppe valget.

Vi aner ikke hvad udfaldet bliver. Trump var ikke helt dum. Han har John Ratcliffe som Director of National Intelligence. Han kan have fået et varsel som gjorde at han skiftede Mark Esper ud som forsvarsminister med chefen for Special Operations, Christopher Miller. Noget af det første Miller gjorde var at give ordre om at skære den bureaukratiske kommandovej væk. Alle skulle rapportere direkte til ham.

Nu bekræftes det fra flere hold at Dominion-maskinerne blev styret fra et servercenter i Frankfurt under kontrol af CIA. Sidney Powell har flere eksperter som var på job og sad og fulgte “livestreamingen” af valget i realtime og så svindelen. Men de tør ikke stå frem uden beskyttelse. De ved de er oppe mod mægtige kræfter.

Jo mere vi får at høre, jo tydeligere bliver det at Biden er at ligne med en junta som har gennemført et kup. Dette er hvad vore medier og politikere hepper på. De kalder det en tilbagevenden til en “ny normal”. Er det ikke det alle kupmagere siger? At de har stabiliseret situationen?

Men det medierne skjuler for sig selv og offentligheden er at Trump vandt et jordskredssejr. De nægter at erkende det, men Trump ved det og modstanderne ved det.

Den første lov Nancy Pelosi foreslog da hun overtog i 2018 var en ny valglov som ville have gjort brevpoststemmer og ingen krav om identitetskontrol til føderal lov.

Demokraterne ønsker at forvandle USA til Venezuela. Det er derfor logisk, at stemmemaskinerne kom derfra.

Meget kan ske i USA. Medierne ynder at fremstille Trump som en slagen mand. Vi kan se arrestationer som kommer som lyn fra en klar himmel. De kan blive besvaret med “spontane” optøjer og vore medier og politikere vil være på samme side som oprørerne. BLM og Antifa var bare en forsmag.

Dette scenarie ligger helt åbenlyst.

Norske medier dækker ikke præget af revolution ved det, som sker. I Seattle-området går sorte ud i forstæderne og kræver at få husene “tilbage”. De hævder det er deres ejendomme og at de blev stjålet fra dem. Det er fuldstændig fri fantasi, men det siger noget om hvilke kræfter som er mobiliseret. En mob som ikke møder modstand vil fortsætte at rase ud.

NRK holder hadet ved lige, det samme had, som driver pøbelen i USA. I eftermiddag lød det at en af Trumps advokater, Joe Di Genova havde krævet dødsstraf for David Krebs, leder for den føderale etat som sagde valget havde været det sikreste i historien.

NRK aner ikke hvem Joe Di Genova er, for det interesser dem ikke hvad som rører sig på højresiden i USA. Det burde være et varsel om hvad som venter norske vælgere, for medierne viser samme manglende interesse for højresiden i Norge. Hvorfor skulle de bryde sig om deres meninger? De skal bare valses over, så snart Trump er nedkæmpet.

Når Biden og Big Tech er vel etableret, vil udrensningen komme og så vil der ikke være nogen forhindring mellem Big Tech og total kontrol.

Da vil der ikke være nogen som kan gengive en DiGenova i kontekst, eller huske at han var en fremragende statsadvokat i New Yorks Southern District og nådesløs mod korrupte FBI-folk, som han kalder ”dirty cops”.

DiGenova sagde at Krebs burde have været ”drawn & quartered” og ført ud ved morgengry og skudt. Det er drøyt, men DiGenova har snakket sådan i årevis og ingen har taget det bogstaveligt, før nu. Nu er klimaet sådan at det tages bogstaveligt og Krebs truer med søgsmål.

”Enhver, der synes valget gik godt, som den idiot Krebs, der plejede at være leder af cybersikkerhedsenheden, den fyr er en klasse A-idiot. Han skal trækkes ud og skæres i småstykker. Taget ud ved daggry og skudt, ”sagde diGenova.

Steve Bannon sagde noget lignende om at FBI-chefen fortjente at få sit hoved sat på stage og blev øjeblikkeligt anklaget for trusler.

 

Medierne fortæller heller ikke hvem Krebs er. Han er tidligere policy director for Microsoft. Aha! Da ved man at han er del af kabalen bag kuppet.

Det er et sådan hysterisk klima anti-Trump-medierne har pisket op og de bliver høje på deres egen retorik.

Det er ikke for ingenting at ledende Demokrater snakker om at stille Trump og hans medarbejdere for retten når de er gået af.

De mener det alvorligt.

Til den tid vil forbryderne have indtaget sædet som både anklager og dommer og dømme ofrene for forbrydelserne de selv har begået.

Det vil være ”over and out” med den amerikanske republik.

 

 

ANNONSE