Nyt

Palæstinensiske Asmaa Abdol-Hamid, der selv har valgt at danne par med en kriminel tyrker fremfor en palæstinenser, skriver på Facebook om æresdrabet på den unge palæstinensiske kvinde Israa Gharib:

“Et forfærdeligt drab. Æres drab. Af den unge kvinde Israa Ghraib (de fleste kilder staver navnet Israa Gharib, red.), 21 år, og som bor i Palæstina.

Israa var med sin kommende forlovede og hans søster på cafe, hvor hun sendte et Snapchat billede (nogen kilder skriver, at billedet blev postet på Instagram, red.) af deres tur. Hendes kusine reagerede voldsomt. For “hvordan kan Israa velklædt og med makeup, tage ud med en fremmed mand”. Sagen udviklede sig, og fik hurtigt fødder at gå på. Israa’s uskyldig tur, blev til en sag om ære. Hun fik tæsk af hendes brødre og far. De brækkede hendes rygsøjle og hun endte på hospitalet. De dukkede op på hospitalet og fortsatte med at tæske Israa. Det berettes, at en sygeplejerske ikke vidste hvordan hun skulle reagere. Hun optog Israa’s skrig, mens hun fik tæsk. (Optagelserne går viralt. Har hørt skrigene. Og det er sindsygt og voldsomt!). Brødrene og faren tager Israa med hjem. En bror fra Canada ankommer også. Han tager del i forbrydelsen og tæsker videre på Israa. Hun dør i hænderne på dem.
Mennesker uden ære! Det er lige præcis hvad de er. Der er ingen ære i æresdrab!

I dag er jeg også Israa Ghraib 💔 ”

*

Egyptian Streets skriver:

“A 21-year-old Palestinian woman died on Thursday in suspicious circumstances fueling speculation and causing massive outrage among activists and social media users across the Middle East and North Africa. Israa Gharib, a makeup artist from Bethlehem, died in a coma due to head trauma, in what activists and sources close to the victim are saying was a brutal honor killing. The culprits are believed to be her father and brothers.

It all began when Gharib went to meet a potential suitor in a public place and posted a video of the outing on her Instagram page. According to a friend of the victim’s, Gharib’s mother was fully aware of the meeting and the suitor’s sister was also in attendance.

ANNONSE

According to sources online, Gharib’s cousin then showed the video to the victim’s father and brothers, allegedly urging them to act to prevent scandal and accusing Israa of dishonoring herself and bringing shame to the family by being seen in the company of a man outside the bonds of marriage.”

Se også
Muhammed er bøsse 

ANNONSE