Kopierede/fra hoften


I foråret 1998 bliver Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard overfaldet på Nørrebro. Indvandrere og danske autonome går amok med stenkast og vold. En af de centrale personer i angrebet er den aggressive Frank Piasecki Poulsen.

Frank Piasecki Poulsen bliver i Ekstra Bladet udpeget af Pia Kjærsgaard som den mand, der slår hende og efterlader hende med blå mærker.

1. oktober 2019 kan filminstruktøren Frank Piasecki Poulsen sætte sig i chefstolen som magtfuld og vellønnet filmkonsulent i Det Danske Filminstitut. Skatteyderne betaler gildet.

Vi spoler igen tiden tilbage til 1998. Dansk Folkepartis daværende formand skal på en tur til Nørrebro i Købehavn. Danmarks Radio har inviteret Pia Kjærsgaard til bydelen, der af de lokale beboere kaldes ‘Lille Somalia’.

24. marts kører Pia Kjærsgaards taxa op ad Griffenfeldsgade i den ‘afrikanske’ del af Nørrebro. 150 voldsparate migranter og venstreekstreme autonome står klar til at modtage den islamkritiske politiker.

Taxadøren bliver revet op, og Pia Kjærsgaard bliver spyttet, sparket og slået på. En ung mand er særlig grov. Han slår den kvindelige politiker på overkroppen, så der efterlades smertefulde blå mærker. Pia Kjærsgaard må flygte ind i en nærliggende bank, mens politiet kæmper med indvandrere og deres allierede på venstrefløjen.

ANNONSE

Frank Piasecki Poulsen lader sig interviewe af Danmarks Radio under urolighederne på Nørrebro:

“Hun (Pia Kjærsgaard, red.) skal bare fise af. Hun er racist og har intet at gøre her,” fortæller Frank Piasecki Poulsen til Danmarks Radios journalist.

Efterfølgende genkender Pia Kjærsgaard sin overfaldsmand – Frank Piasecki Poulsen – da hun ser ham i tv.

Den autonome Frank Piasecki Poulsen bliver anholdt under optøjerne, fordi han kaster sten efter politibetjentene. Men voldelige venner fra venstrefløjen befrier Frank Piasecki Poulsen fra politiets varetægt, og han er på flugt i flere dage.

Frank Piasecki Poulsen afviser alt til en ræverød journalist, der er i kontakt med den mistænkte voldsmand på hans skjulested:

“Min advokat har snakket med politiet, som siger, de har tænkt sig at varetægtsfængsle mig i 13 dage. Principielt kunne de komme og snuppe mig, så snart jeg går ned på gaden. Det er fandeme ikke sjovt,” erklærer Frank Piasecki Poulsen til Politiken.

En fotograf fra en socialistisk avis er vidne til optøjerne. Han støtter op om Frank Piasecki Poulsens forklaringer.

“Det var ikke Frank, som slog Pia Kjærsgaard,” fortæller medarbejderen fra avisen ‘Socialistisk Weekend’.

Københavns Politi får efterfølgende fat i Frank Piasecki Poulsen. Den autonome voldsmand ser sig selv i avisen og melder sig selv til myndighederne.

I retten opstår der tvivl om Pia Kjærsgaards vidneudsagn mod Frank Piasecki Poulsen. Anklageren mener, at sigtelsen mod Frank Piasecki Poulsen – og det påståede grove overfald mod Pia Kjærsgaard – er behæftet med ‘usikkerhed’.

Alligevel bliver sigtelsen om det politisk motiverede overfald på Pia Kjærsgaard opretholdt. 31. marts bliver Frank Piasecki Poulsen varetægtsfængslet i syv dage i Vestre Fængsel for sine forskellige roller i de voldelige optøjer.

Flere personer ryger bag tremmer i samme sag. Blandt andet to migranter, der bliver fængslet for stenkast på Nørrebro. Den yngste af indvandrerne græder i retten, da han bedyrer, at det er æg og ikke sten, som han har kastet.

Det bliver efterfølgende slået fast, at Frank Piasecki Poulsen har haft en central rolle i de voldelige optøjer under Pia Kjærsgaards besøg på Nørrebro. Frank Piasecki Poulsen ses på flere tv-optagelser, hvor han dirigerer autonome tæskehold, der vil have fat i Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard.

BT skriver, at Frank Piasecki Poulsen er dømt for at befri en anholdt i politiets varetægt, for fornærmelser mod politiet og for i to tilfælde at have afgivet løgnagtige forklaringer. Frank Piasecki Poulsen bliver desuden dømt for ulovlig indtrængen på Perus ambassade.

Frank Piasecki Poulsen har ikke lagt de voldelige tendenser helt på hylden. I 2011 kan journalisten Rene Fredensborg afsløre et misbrug af narko og kokain i filmbranchen og hos Det Danske Filminstitut. Det tager Frank Piasecki Poulsen meget ilde op:

“Hvis du ser mig på gaden, bør du gå over på den anden side. Fuck dig, din lille undermåler. Jeg ryster af raseri,” skriver Frank Piasecki Poulsen til Rene Fredensborg, der i dag er vært på Radio24syv.

Danmarks Radios licensbetalere har også kunnet følge Frank Piasecki Poulsen som venstreorienteret studievært i sin egen tv-serie. Programmerne på DR2 havde den oplagte titel ‘Frank ser rødt’.

I dag blev Frank Piasecki Poulsen udnævnt til filmkonsulent af Det Danske Filminstitut. En magtfuld stilling i det danske kulturliv. Det er filmkonsulenter, der bevilger danske skattepenge, når der ydes økonomisk støtte til danske film.

Frank Piasecki Poulsen kan se frem til en forgyldt fremtid med skattepenge på kontoen.

Pia Kjærsgaard har levet med avancerede alarmer og personlige livvagter siden det voldelig angreb i marts 1998.

Se også
Islamkritikernes fjende nummer ét: Lars Løkke gav op, men nåede at importere migranter i hobetal

ANNONSE