Tavle

I dag kan omtrent alle husstande i Danmark regne med at få besøg af organisationen Red Barnet, der ledes af den ræverøde enhedssocialist Johanne Schmidt-Nielsen.

Der skal samles penge ind hos de skatteplagede danskere. I den forbindelse er det værd at tænke over, hvad det er, Johanne Schmidt-Nielsen og hendes såkaldte hjælpeorganisation samler ind til.

Red Barnet kæmper for at hente islamistiske familier fra Islamisk Stat til Danmark. Det betyder, at burkaklædte kvinder, der er parate til at dø for Allah, snart kan tage plads i kontanthjælpskøen i Danmark.

Red Barnet kæmper også en bizar kamp for bedre forhold for islamiske barnebrude, der kommer til Danmark. Red Barnet mener, at muslimske småpiger, der er blevet gift med ældre mænd, har krav på en ‘individuel vurdering’ af deres barneægteskab. Ikke alle barnebrude er udsat for ‘tvang’, som den islamofile Johanne Schmidt-Nielsen formulerer det.

ANNONSE

Johanne Schmidt-Nielsen er tilhænger af islamiske shariakrav til kvinder. På billedet kan man se den daværende Enhedslisten-politiker på besøg hos en burkaklædt islamist (februar 2018). Johanne Schmidt-Nielsen er stor tilhænger af den salafistiske burka, og hun kæmper en brav kamp for at få burkaen indført i Danmark igen.

Johanne Schmidt-Nielsen har i en årrække kæmpet for at gøre Danmark til et kommunistisk samfund gennem sit politiske arbejde:

»Når Enhedslistens program taler om en kommunistisk utopi, så betyder det et samfund, hvor ingen mennesker tjener på andres arbejdskraft,« erklærer Johanne Schmidt-Nielsen.

Johanne Schmidt-Nielsen har imidlertid ingen problemer med at række raslebøssen frem til danskerne og kræve penge, der er tjent på andres arbejdskraft.

Der skal nemlig mange penge i raslebøsserne for at samle ind til Johanne Schmidt-Nielsens årsløn på 1.031.416 kroner plus et stort kørselstillæg.

Se også
Marxister på sengekanten (a.k.a. de røde tager alle damerne)

ANNONSE