Nyt

Seth Rich,  Imran Awan og Debbie Wasserman Schultz – alle personer, der have mulighed for at lække fra Demokraterne- gjorde de det?

 

Demokraternes hovedkontor, DNC, ble ikke hacket af russere. Lækagen var et inside-job, det var nogen i systemet, som som lækkede e-mailene.

Det har en gruppe tidligere sikkerhedsfolk og kriminalteknikere afdækket efter at have studeret materialet, skriver The Nation.

According to a new report at The Nation, forensic experts and former national security advisers have quietly gathered over the last several months to examine the breach and they have determined the DNC email hack heard ‘round the world was conducted from within the DNC.

The report says that «forensic investigators, intelligence analysts, system designers, program architects, and computer scientists of long experience and strongly credentialed are now producing evidence disproving the official version of key events last year. Their work is intricate and continues at a kinetic pace as we speak.»

The group found that «there was no hack of the Democratic National Committee’s system on July 5 last year—not by the Russians, not by anyone else.»

The report continues, «Hard science now demonstrates it was a leak—a download executed locally with a memory key or a similarly portable data-storage device. In short, it was an inside job by someone with access to the DNC’s system.»

So, who leaked the emails?

Der er Seth Rich, den ansatte, som på mystisk vis blev skudt og dræbt udenfor sit hjem, uden at værdigenstande forsvandt. Der er de nu berygtede Awan brothers, en pakistansk familie, som fik jobbet som IT-konsulenter for demokraterne i Kongressen, og som det viste sig ikke var til at stole på. De fik inddraget deres sikkerhedsgodkendelser, men Debbie Wasserman Schultz fortsatte med at beskytte dem. De havde adgang til de store mainframe-computere i Kongressen og til de personlige konti til mange repræsentanter. Den ene af brødrene blev arresteret af FBI i lufthavnen, da han skulle til at flygte til Pakistan.

Det er nogle af eksemplerne på, at demokratene ikke alene har et lemfældigt forhold til sikkerhed og hemmeligheder, men også aktivt forsøger at obstruere, når sikkerhedstruslerne bliver identificeret.

Awan-brødrene havde adgang, og kan have brugt den.

Hvis lækket i DNC var en inside-job, er der mange, som har meget de må tilbagekalde.

Washinton Examiner

Den tysk-finske dataentrepenør Kim Dotcom siger, at han kendte dataanalytikeren og programmøren Seth Rich før han døde, eftersom Rich havde taget kontakt med ham over nettet under pseudonymet «Panda», for at diskutere hvordan man kunne lække information fra DNC m.m. Dotcom har udtalt, at han gerne vil vidne i en eventuel retssag. (Breitbart)

ANNONSE