Dag: 2. september 2019

I går sagde Venstre farvel til et tvetunget politisk dyr, der har fyldt danskerne med så meget varmt luft, at sommeren synes uden ende.

Les Mer...

I dag kan omtrent alle husstande i Danmark regne med at få besøg af organisationen Red Barnet, der ledes af den ræverøde enhedssocialist Johanne Schmidt-Nielsen.

Les Mer...

Palæstinensiske Asmaa Abdol-Hamid, der selv har valgt at danne par med en kriminel tyrker fremfor en palæstinenser, skriver på Facebook om æresdrabet på den unge palæstinensiske kvinde Israa Gharib:

Les Mer...

I foråret 1998 bliver Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard overfaldet på Nørrebro. Indvandrere og danske autonome går amok med stenkast og vold. En af de centrale personer i angrebet er den aggressive Frank Piasecki Poulsen.

Les Mer...

Sverige og Tyskland har noget til fælles: Begge lande har et oppositionsparti, som er drevet af nationalisme og indvandringsmodstand, men de andre partier nægter at have noget med dem at gøre, selv efter at de har fået et kanonvalg. I stedet smides nazi-kortet.

Les Mer...

Eilif Peterssen (1852-1928) Olje på lerret, 46 x 54 cm, privateie. Hos Grev Wedels Plass Auksjoner den 17. november 1997 falt tilslaget ved NOK 145 000,-. Borkehullet og Sadelmagerhullet var to nesten innelukkede havnebassenger som lå like ved siden av hverandre, omtrent der Skippergaten krysser Rådhusgaten. Navnene ble brukt om hverandre, inntil bassengene ble fylt […]

Les Mer...

Jessye Norman synger September, til tekst av Hermann Hesse (1877-1962) fra Richard Strauss‘ (1864-1949) Vier letzte Lieder (Fire siste sanger), i et opptak fra 1991. Der Garten trauert, kühl sinkt in die Blumen der Regen. Der Sommer schauert still seinem Ende entgegen. Golden tropft Blatt um Blatt nieder vom hohen Akazienbaum. Sommer Lächelt erstaunt und […]

Les Mer...