Kopierede/fra hoften

I går sagde Venstre farvel til et tvetunget politisk dyr, der har fyldt danskerne med så meget varmt luft, at sommeren synes uden ende.

Lars Løkke Rasmussen spillede på to heste. Løkke Rasmussen ville gerne fremstå hård i filten overfor den ukontrollerede masseindvandring – og de medfølgende problemer med kriminalitet og tag-selv-førtidspension.

Sandheden er dog en anden. For Lars Løkke Rasmussen var politik blot en illusion, der skulle tryllebinde vælgerne. Med den ene hånd fremviste Løkke ghettoforslag blottet for reelt indhold – og med den anden hånd skjult på ryggen – slog han grænsebommen op for vandrende velfærdsmigranter, der skød genvej via motorvejen til kontanthjælpskontorets skranke.

Lars Løkkes ‘magi’ ramte allerede i 1982 den danske sangerinde Hanne Boel og hendes ‘funky band’, da den unge Løkke hyrede sangfuglen til en stor koncert i hjembyen. Men Løkke glemte, at der var en regning, der skulle betales. Løkke løb fra aftalen, og Hanne Boel fik ingen penge af ‘Lille Lars’ fra Græsted.

Danskerne har i årtier delt skæbne med Hanne Boel – beløbet er forskellen. Sangerindens ubetalte regning lød på 40.000 kroner. For få år siden blev danskerne præsenteret for regningen for migranterne i Danmark. Den regning løber op i 33 milliarder kroner hvert år. Og Løkke er igen rendt fra regningen. Den er overladt til de danske skatteydere.

ANNONSE

Billedet af mismod hænger som en tyk tåge i 2010, da Lars Løkke – sammen med den udtryksløse PET-agent og den opgivende betjent med hænderne i lommen – besøger en ghetto syd for København. Indvandrerdrengene synes at have set skriften på væggen.

I den forgangne uge sprængte en håndgranat i selv samme ghetto, hvor Lars Løkke ni år før stirrede tomt ud i luften. Allerede dengang var Løkkes tryllestav begyndt at hænge

Ghettoens respekt for velfærdsdanmark – og fallerede tryllekunstnere som Løkke – forsvandt som varm luft for årtier siden. Husk blot det hjertelige håndtryk med indvandrermafiaens overhoved fra Daabas-klanen foran den logrende statspresse. Her var det ikke Løkke, der var boss.

Da nye vinde endelig ramte Danmark med friske pust fra Pernille Vermund og Rasmus Paludan, stod Lars Løkke på sin tomme ølkasse og pegede fingre ad de politikere og vælgere, der havde gennemskuet den falmede migrant-magi.

“Jeg vil bekæmpe dem,” råbte magikeren fra Græsted, mens han hængte i med neglene under valgkampen.

Trylleshowet er forbi. Den tomme scene er tilbage.

Tjek dine lommer og se om, noget mangler.

Se også
Afrikanske kroejere truer og jagter gæsterne: ‘Fed kælling’ og ‘racister’

ANNONSE