Dag: 28. august 2019

Før Boris Johnson vandt valget som leder af De konservative og dermed overtog posten som premierminister, blev der spekuleret på, om han nu også mente det alvorligt med, at Storbritannien forlader EU den 31.oktober – med eller uden aftale.

Les Mer...

Nils (Niclas) Hagelberg (1767-1818) Olje på lerret, 49 x 29,5 cm, privateie. Nils Hagelberg hadde sin utdannelse fra kunstakademiene i Stockholm og København, og arbeidet for det meste med miniatyrportretter, men også historiemaleri og, som her, genrebilder. Det er nærliggende å anta at han her er påvirket av den franske maler Jean-Baptiste Siméon Chardin (1699-1779). […]

Les Mer...

Den liberale elite nægter at se sammenhængen mellem de islamiske tekster og volden, fra 9/11 til IS er et stort spænd. Eliten vil ikke indse at 40.000 krigere tog af sted for at slutte seg til kalifatet. For højresiden er det omvendt: Den må hefte for alt den sier og gør.

Les Mer...

Mellemøstlige tilstande ramte mandag Aarhus Handelsgymnasium med chokerede danske elever som vidner. Fire mellemøstlige mænd opsøger over middag en 17-årig migrant på handelsgymnasiet og stikker ham med kniv flere steder på kroppen.

Les Mer...

Sagen om voldtægten i Ninna Hedeager Olsen ‘s borgmesterseng kører lige nu i retten. Tidligere bestyrelsemedlem af Enhedslisten i København – Tue Hammer Lerche – nægter sig skyldig i voldtægt af borgmester Olsens veninde og blufærdighedskrænkelse af borgmesteren.

Les Mer...

“We cannot allow the Christians… to allege that Jesus is the Son of God,” explained one mosque leader; “this [is] a serious blasphemy to Muslims.”

Les Mer...

Efter hvert eneste terrorangreb hører vi at gerningsmanden var helt normal og venlig og gik i moskeen. Mor til leder for Marokko-drabene, sier det samme: Sønnen var helt normal. Måske det er problemet.

Les Mer...