Kopierede/fra hoften

Efter hvert eneste terrorangreb hører vi at gerningsmanden var helt normal og venlig og gik i moskeen. Mor til leder for Marokko-drabene, sier det samme: Sønnen var helt normal. Måske det er problemet.

Ankesagen kommer op for retten i Marokko onsdag. Abdessamad Ejjoud var leder af gruppen.

Abdessamad Ejjoud har slået to unge kvinder (Louisa Vesterager Jespersen / Louisa Jespersen og Maren Ueland) ihjel i Allahs navn, men terroristens mor Aziza Ben Mbark har primært ondt af sig selv, fordi hun føler, at hun har “mistet” sin søn.

Hun græder og græder og fortæller, hvad Allah har givet hende – en islamistisk søn, der dræber i islams navn.

 

Og som mange muslimer har Aziza Ben Mbark meget svært ved at se sig selv, sin familie og sine muslimske trosfæller i et dårligt lys. Men måske har terroristens mor ret. Måske var IS terroristen Abdessamad Ejjoud en “normal” muslim.

ANNONSE

Her er terroristens bror Rachid Ejjoud, der overvejer, hvad der var sket, hvis hans bror var sluppet afsted med sine islamist-mord.

Og så er interviewet med moren og broren til IS terroristen slut. Eller som man siger på de kanter – udover allahu akbar – “butikken er lukket”.

(Tilsendt postering)

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid