Nyt

Mellemøstlige tilstande ramte mandag Aarhus Handelsgymnasium med chokerede danske elever som vidner.

Fire mellemøstlige mænd opsøger over middag en 17-årig migrant på handelsgymnasiet og stikker ham med kniv flere steder på kroppen.

Det 17-årige knivoffer har ifølge vidner været sammen med en søster til en af de voldelige gerningsmænd.

Æresvold er et stort problem i lande som Afghanistan, Pakistan, Somalia, Irak og Tyrkiet, hvorfra Danmark har fået et betydeligt antal indvandrere de seneste årtier.

I dette tilfælde er der tale om et regulært klanopgør, hvor man forsvarer familiens ære med vold og kniv på en dansk ungdomsuddannelse i Aarhus.

“Pludselig er der én, der hiver en kniv frem fra en anorak eller lignende. Han bliver stukket og falder om, og mens han ligger ned, sparker de ham og råber, at han har været sammen med den enes søster,” beskriver de danske gymnasieelever, der er vidner til knivoverfaldet.

Efter knivstikkeriet sparker de fire mellemøstlige voldsmænd deres offer en halv snes gange i hovedet og på overkroppen. Herefter flygter de hætteklædte migranter i en bybus, men bliver kort efter anholdt af politiet.

De danske myndigheder vil ikke sende for voldsomt et signal til de mellemøstlige migranter, så Østjyllands Politi har foreløbig valgt at sigte klanmedlemmerne for ‘grov vold’ og gemmer sigtelsen ‘drabsforsøg’ nede i skuffen. Politiet beroliger også den danske befolkning og erklærer, at det formentlig er en “intern strid”, der ligger til grund for knivoverfaldet.

ANNONSE

Den 17-årige migrant, der har krænket den anden klans ære, bliver behandlet på skadestuen og overlever overfaldet.

Dette er blevet dagligdag, fordi danske politikere har lukket islams kultur og medfølgende æresbegreber ind i Danmark. I muslimske kredse er der store tabuer omkring blandt andet seksualitet, og kvinder skal ofte bære hele klanens ære.

33 procent af 15-17-årige unge af ikkevestlig oprindelse svarer i en rapport fra 2018, at hensynet til familiens ære og ry betyder »alt« eller »meget« for, hvad de må i deres hverdag.

I går gik det galt på Aarhus Handelsgymnasium, fordi en ung kvindes kærlighedsliv har krænket en mellemøstlig families ære.

Ledelsen på Aarhus Handelsgymnasium har allerede stukket hovedet i busken:

“Der er ingen grund til at frygte for at gå i skole. Det her var en sag, der skulle afgøres mellem nogle enkeltindivider,” forklarer en uddannelsesdirektør fra Aarhus Handelsgymnasium

Men der er IKKE tale om ‘enkeltindivider’, men derimod om en lang række opgør om ære i den mellemøstlige kultur, der er hentet til Danmark.

Se også

‘Tommy’, ‘Theis’ og Rasmus: “Jeg er til venstre for Enhedslisten, men valgte at stemme Stram Kurs.”

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE