Kopierede/fra hoften

Opslag af Michael G. i samme gruppe, 13. juli 2019

Medierne kan dyrke succeshistorierne nok så meget, men den gennemsnitlige dansker har forlængst fået nok. Jeg følger en Lystrup-gruppe på Facebook, og i dag var der hele to kulturmøde-historier. Som altid ved sådanne historier, går apologeterne i selvsving. I debatten under jordbær-episoden beklager en Casper M.T. sig over, at det nævnes, at det var ‘nogle indvandrerpiger’. Danske unge gør det samme, og ‘vi skal passe på med, hvordan vi udstiller disse minoriteter’. En Nanna K.B. replicerer, at trådstarteren i stedet for arabiske kvinder kunne ‘have skrevet mørkhårede piger’, hvad får dette fine svar: “Kunne jo ikke skrive mørkhårede piger når de havde tørklæde på…”. Fra et opslag af en Litta T. i Facebook-gruppen ‘8520 Lystrup’.

“Tak til jer der kom hen og spurgte om jeg skulle have hjælp eller var ok, efter en episode med et par indvandrer piger, og nogle små drenge der kom til.

Kort fortalt. De stod i forgangen i brugsen og spiste af de jordbær der er i bakker derude. Jeg fortalte dem pænt at nu var der jo nogen der manglede de jordbær i deres bakker, og at det måtte de ikke gøre. De blev ubehagelige og råbte meget højt. Både af mig og den mand der kom og støttede op om det.

… En bagatel der gik hen og blev ubehagelig. Men hvor er det dejligt at vi kan hjælpe hinanden når det gælder :)” (Litta T., 13. juli 2019)

 

“Var på Ærte – selvpluk med selvbetjening igår aftes i Lisbjerg ved Aarhus.

Da vi kommer holder der en bil med 3 arabiske kvinder, der er ved at sætte poser med ærter i bilen. Jeg bemærker, at de er tydeligt trætte af, at vi kom og den ene sidder i bilen og bliver ved med, at stirre på mig.

Der er ugler i mosen og de gør klar til at køre efter, at have smidt affald omkring sig og en lorte ble de lige har skiftet. … Kvinderne virker irriteret over mig, stirre og taler indbyrdes på arabisk, hvorefter den ene så går op og lægger nogle mønter i pengekassen. Måske, fordi de var nervøse for, at jeg ville brokke mig over de bare kørte med ale de ærter de havde taget med. Men, skov svin det er de.” (Michael G., 11. juli 2019)

ANNONSE
ANNONSE