Kopierede/fra hoften

Morrissey med For Britain-badge i The Tonight Show, 14. maj 2019

For et par dage siden gentog 79-årige John Cleese, at han ikke kunne genkende London mere, og pointerer henkastet, at det i øvrigt var byen med størst andel af ‘remainere’.

Pladeaktuelle Morrissey er lige fyldt 60 år, og enhver der har fulgt hans karriere vil vide, at det nationale er lige under overfladen. Det hele er ikke kun ikke chok-effekt. Hvis man er DR-ansat er det tilsyneladende en stor ting, at en sanger sympatiserer med noget de ikke bifalder. Man skal nok være venstreorienteret for at forstå censur-konceptet. Set i Berlingske – DR-værter dropper Morrissey: ‘Han har tabt alle sine småkager’.

‘Jacob og jeg har lavet sådan en lille stille og rolig aftale om måske at holde en lille pause med at spille i hvert fald solo-Morrissey-sange,’ siger Rune Hedeman i tirsdagens ombæring af Musiktjenesten.

Rune Hedeman indleder programmet med at konkludere, at Morrissey har ‘tabt alle sine småkager gennem de seneste år’. Han giver udtryk for, at der er rigeligt at vælge mellem, men peger blandt andet på, at Morrissey for nylig er blevet kritiseret for at være iført et badge, der reklamerer for højrefløjspartiet For Britain.

Partiets leder, Anne Marie Waters, har tidligere beskrevet islam som ond og som en kultur, der på ingen måder passer ind i Storbritannien.”

“Som kanal har vi intet problem med ham overhovedet. Vi skal nok sørge for at få Morrissey dækket ind i alle mulige andre programmer. … Det har vi ikke tænkt os at ændre på, fordi han er blevet rabiat på sine ældre dage.” (Christina Høier, redaktionsleder DR)

ANNONSE

Mest læst