Kopierede/fra hoften

Det er ingen overdrivelse at Katie Hopkins tog Oslo med storm. Venstresiden bidrog ved at kalde hende en “vulgær bølle” og hun drillede venstresiden med deres egne ord. Rigspolitikere blev provokeret af hendes korte standup fra den østlige side af Oslo og bad hende forsvinde fra “deres by”. Hvilken provincialitet. Hopkins genkendte de samme træk i Oslo som hun har observeret i London og andre engelske byer. England ligger bare nogle år foran. Hvis vi vil kende jeres fremtid skal I bare se over grænsen til Sverige, sa Hopkins. Venstresiden reagerede med raseri.

Hopkins stortrivedes og vil tilbage. Hun er en fabelagtig entertainer. Det er det der gør hende til en stor kommunikator. Hvordan kan man hade en så flot, vital, veltalende og humoristisk person? Venstrefløajen demonstrer bare at den er humorforladt.

ANNONSE