Hovederne på bloggen

“Dektektors grundlæggende metode er at problematisere undersøgelser og statistikker, hvis konklusioner ikke er politisk opportune. Og eftersom der findes meget lille egentlig evidens i samfundsvidenskaberne, kan man altid sagligt og redeligt problematisere en konklusion, man er uenig i. Til gengæld anvender programmet rask væk tyndbende undersøgelser og statistikker, når de skal dokumentere deres venstreorienterede fordomme om verden. Og går det helt galt, kan de altid få en hel- eller halvekspert til at vurdere et eller andet. Der er tale om en konsekvent anvendelse af dobbeltstandarder, hvilket reelt gør programmet til et af de mest propagandistiske på kanalen.”

Med udgangspunkt i fire konkrete eksempler konstaterer Rune Selsing, at DR programmet Detektor ikke bare er misvisende – det grænser sine steder til direkte venstreorienteret propaganda, anført af værter, der enten er dumme, ubehøvlede – eller begge dele. Læs Selsings lammer til DRs såkaldt objektive program her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE10044843/detektor-er-venstreorienteret-propaganda/

ANNONSE