Dag: 28. april 2019

Litografi etter oljemaleri fra 1864 av Anders Askevold (1834-1900). Plansjeverket Norge fremstillet i Tegninger, med litografiske gjengivelser av norske prospekter, ble utgitt i tre versjoner, 1846-48, 1853-55 og 1899. Utgiver var Christian Tønsberg (1813-1897). Tredje utgave er tilgjengelig på Nasjonalbibliotekets nettsider. Stedsnavnet Dale finner vi flere steder på Vestlandet, og her ser det ut til […]

Les Mer...

Rasmus Paludan har spurgt mig om, jeg vil stille op for Stram Kurs til folketingsvalget. Efter en kort betænkningsperiode har jeg valgt at svare ja. Så jeg kommer altså på stemmesedlen hos Stram Kurs til valget.

Les Mer...

Danmarks Radio er en politisk part i den kommende valgkamp. Listen med røde DR-journalister, der melder deres politiske holdninger ud, vokser time for time.

Les Mer...

Flere erhvervsdrivende ved torvet i Brønshøj, det være sig Netto, Aldi, Fakta, et pizzaria og det lokale bibliotek har ansat vagter, og pizzariaet har nu valgt at dreje nøglen om. Det er ikke bare pølsevognen.

Les Mer...

Den venstreorienterede og pro-masseindvandringspolitiker Sofie Carsten Nielsen fra Det Radikale Venstre er forarget over den succes som Stram Kurs har fået de seneste uger og skriver i et indlæg på Ekstra Bladet at det minder hende om 30’ernes Nazityskland. Samtidigt hylder hun muslimer der stiller op for hendes venstreorienterede parti. I indlægget skriver hun blandt […]

Les Mer...

De kristne, der led døden i Sri Lanka, er vore martyrer, ligesom alle, der bliver forfulgt og slået ihjel for deres kristne tro i dag og til alle tider, er. Og ligesom den første kirke ærede deres martyrer, sådan bør vi ære vores. 

Les Mer...

Kun enkelte episoder når medierne, og dominanskriminalitet fylder mere i det offentlige rum end i aviserne.

Les Mer...