Kopierede/fra hoften

Listen med røde DR-journalister, der melder deres politiske holdninger ud, vokser time for time.

Her er det Caroline Maria Widell, der har været ansat op mod syv år som journalist i licensmediet DR.

Mærkværdigt nok så frygter DR-journalisten ikke terror fra muslimske grupper (hun kan ikke få sig selv til at bruge ordet muslimer, så hun skriver “ekstremistiske grupper”). Caroline Widell frygter mere politikeren Rasmus Paludan, som lørdag blev opstillingsklar til det danske folketingsvalg med Stram Kurs.

Det er uforståeligt, at en mangeårig DR-journalist offentligt kan skrive, at hun frygter en dansk islamkritisk politiker mere end de utallige eksempler på muslimske grupper, hvis erklærede mål det er at terrordræbe igen og igen. Verdensfjern og blind er ikke ord, der formår at beskrive den kvindelige journalist.

Med til historien hører, at Rasmus Paludan lever under massiv politibeskyttelse, fordi han er truet på livet af netop venstrefløjen og kriminelle indvandrere i Danmark. Men DR-journalisten Caroline Maria Widell frygter mere offeret i denne sag. Hvor lærer man at tænke sådan?

ANNONSE

Caroline Maria Widell har i en periode på op mod syv år været ansat på Danmarks Radio som programredaktør og journalist. Hun styrer altså, hvordan tv-programmerne ender med at se ud, og hvad de skal indeholde.

Caroline Maria Widell har primært været i DR ‘s ungdomsafdeling, hvor hun har produceret fakta og dokumentarprogrammer til tv-kanalen DR3. Det er denne DR-afdeling, der lavede et hånende portræt af partiorganisationen Dansk Folkepartis Ungdom.

Caroline Maria Widell har tidligere været udlånt til afdelingen DR Nyheder, der laver nyheder og sportsjournalistik til de danske licensbetalere.

I dag arbejder Caroline Maria Widell også for et privat tv-selskab, der senest har lavet en såkaldt ‘Temalørdag’ til tv-kanalen DR2, der omhandler livet i det danske Kongehus. Licensen vælter ind hos Caroline Maria Widell.

Spørgsmålet er, kan danskerne forvente en fair og objektiv dækning af den kommende valgkamp?

DR-journalisterne står i kø for offentligt at tage afstand til Rasmus Paludan og Stram Kurs, der er at finde på stemmesedlen til valget om få uger.

Caroline Maria Widell er et eksempel på en mangeårig DR-medarbejder, der decideret frygter en dansk politiker udelukkende, fordi denne er islamkritisk og indvandringsskeptisk. Carolina Marie Widell ser derimod ingen problemer i den truende islamiske terror, som jævnligt forårsager død og ødelæggelse i den vestlige verden og mange andre steder. Senest på Sri Lanka, hvor tre danske børn mistede livet.

Danmarks Radio er en politisk part i den kommende valgkamp. Og licensmediet skal kategoriseres med farven rød.

Se også Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Blogger Karina Muriel Mimoun angriber burkaforbuddet og Socialdemokratiet

ANNONSE