Kopierede/fra hoften

Den venstreorienterede og pro-masseindvandringspolitiker Sofie Carsten Nielsen fra Det Radikale Venstre er forarget over den succes som Stram Kurs har fået de seneste uger og skriver i et indlæg på Ekstra Bladet at det minder hende om 30’ernes Nazityskland. Samtidigt hylder hun muslimer der stiller op for hendes venstreorienterede parti.

I indlægget skriver hun blandt andet, at ændringerne i udlændingepolitikken ikke har “lukket”  det hul hun kalder for “de højreekstreme” og så mener hun ellers kun der er “udfordringer” med det hun også kalder “integrationen” uden at komme ind på hvad hun mener med “integration” og hvorfor disse udlændinge skal “integreres” i Danmark. For Carsten Nielsen har udlændingepolitikken kun handlet om DF og ikke om at stoppe tilstrømingen af problemer.

Man må omfavne højreskredet, for at undgå at det går for vidt, har vi fået tudet ørerne fulde med.

S og V´s højredrejning skulle lukke hullet. Tage toppen af de højreekstremes vrede. Men har det virket? Har det dæmpet den glubende appetit hos dem der lever af frygt? Nej. For siden opstod Nye Borgerlige. Rasmus Paludan

ANNONSE

Ja, der er masser af problemer at løse. Lad os tale om dem alle sammen. De reelle problemer. Løse integrationen – for ja: Selvom det går fremad, så er det stadig ikke godt nok. Og vi skal give flere mennesker flere muligheder. Skabe fremtidstro og håb i stedet for at puste til frygten.

Danske muslimer, der til det seneste kommunalvalg stillede op. Og blev valgt ind. I dag repræsenterer de Radikale Venstre i hhv. Albertslund, Høje-Taastrup og Brøndby byråd. De kæmper hver dag for et bedre Danmark. Gør tusinde gange mere for det danske demokrati end hadprædikanter som Paludan.

Ekstra Bladet – Sofie Carsten Nielsen

ANNONSE