Nyt

Udlændinge overfalder ældre mand på Strøget i Århus, udateret; ‘Gang Syd’, Youtube, 27. feb. 2019)

Kun enkelte episoder når medierne, og dominanskriminalitet fylder mere i det offentlige rum end i aviserne. Den berusede mand der sparkes i ryggen i (den kontekstløse) video herunder, har næppe anmeldt episoden. Bemærk tilråbene: ‘Fucking lille luder’, ‘Jeg krøller dig mand’… Tænk hvis medierne var ligeså harme over indvandrere der sparker danskere ned, som de er overfor en mand der kaster rundt med en bog indkøbt til lejligheden.

Viby J, tirsdag aften… (To 15-17 årige drenge, østafrikansk af udseende)

“… de to unge mænd sad på en bænk. Her blev de antastet af en gruppe drenge, som kom med med trusler mod den ene af de 18-årige mænd…. Da han nægtede, blev han skubbet ned i jorden og sparket i ansigtet to gange. (Stiften.dk, 24. april 2019)

Hasle, torsdag eftermiddag… (Tre 16-18 årige piger, to mellemøstlig af udseende, den tredje muligvis somalier)

“Hun hørte en høj lyd, der lød som et spark mod bilen. Det fik kvinden til at konfrontere pigerne, der var på vej væk fra stedet. Men det fik én af pigerne til at vende sig rundt og tage fat i den 19-årige kvindes hår, så hun væltede ned på jorden, fremgår det af politiets døgnrapport. Herefter slog pigen hende flere gange, mens hun holdt fast i håret og trak hende hen ad jorden. Mens kvinden lå på jorden kom én af de andre piger til og begyndte at sparke til hende. (Stiften.dk, 26. april 2019)

“Rasmus Paludan siger de ting, vi andre tænker”, skriver BT, og citerer Benny fra Sønderjylland, Lisbeth fra Sydvestsjælland og Lonnie fra Sydsjælland: “Rasmus Paludan repræsenterer dem, der vil sige fra.”.

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

 

 

ANNONSE