Nyt

En ung asylsøger fra Kaukasus kom torsdag fra Sverige til Oslo, hvor han gik direkte ind i et supermarked og stak den første og bedste han så ned, en 25 år gammel kvinde. Hun svæver mellem liv og død.

Manden gik derefter løs på kvinden i kassen. Hun slap for alvorlige skader. Manden tog derpå flugten, men blev indhentet af politiet.

I det efterfølgende politiforhør var han åben om motivet: Jihad.

Politiet koblede sikkerhedspolitiet PST på sagen. De er ikke vant til at islamister tilstår af egen fri vilje. Manden sagde han var kommet for at dræbe flest muligt.

Han sagde, det var af religiøse grunde. PST formulerede det som at han “tilhørte islam”. De virkede lidt utilpas ved at sige det.

PST´s leder, Benedicte Bjørnland, sagde det var første gang nogen har begået kniv-jihad i Norge på egen hånd.

Det chokerer politiet og befolkningen. De spørger sig selv: Hvordan bliver fremtiden? Der går ikke en dag i Oslo uden at der meldes om overfald, røveri, voldtægt eller slagsmål, hvor der på en eller anden måde er knyttet mennesker fra ikke-vestlige samfund til.

Den 8. april 2017 var det en 17-årig dreng fra Ingusjetien, der forsøgte at sprænge en bombe på ”Grønland” i Oslo. Det var dagen efter massakren i Stockholm.

Hvor mange enkeltepisoder skal der til, før folk ser mønsteret i det, spørges der.

Svaret er at mange nu ser mønsteret, men de har ikke så mange steder at gå hen med deres bekymring.

Men bekymringen for fremtiden er alligevel udbredt. Seks ud af ti kvinder ønsker ikke at få børn og fødselstallene har ikke været så lave i årtier. Helt nede på 1,6. Nordmændene reproducerer sig ikke, og med i tallet er tilmed indvandrerkvinderne.

ANNONSE

Det virkelige tal er meget lavere.

 

ANNONSE